Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: «Το ChatGPT βλέπει 3-1 στην παράταση, θέλει προσοχή ο Φορτούνης»

φενερ - οσφπ

bet365

Η τουρκική «ajansspor» ρώτησε το ChatGPT για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τον Φενέρμπαχτσε, με την τεχνητή νοημοσύνη να βλέπει πρόκριση των γηπεδούχων στην παράταση και να ξεχωρίζει τον Κώστα Φορτούνη.

Σε... ρυθμούς Ολυμπιακού κινείται η αθλητική ειδησεογραφία στην Τουρκία. Η Φενέρμπαχτσε είναι η μοναδική εκπρόσωπος της χώρας της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA και έχει την αποστολή στο κατάμεστο «Sukru Saracoglu» να κάνει την ανατροπή μετά την ήττα της στο Φάληρο με 3-2 και να «κλέψει» το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Conference League.

Στο πλαίσιο του μεγάλου ενδιαφέροντος που υπάρχει η τουρκική «ajansspor» ρώτησε το ChatGPT για τη ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης. Σύμφωνα με το μέσο της γείτονας χώρας η τεχνητή νοημοσύνη «βλέπει» παράταση με νικήτρια τη γηπεδούχο ομάδα.

«Πιστεύω ότι θα έχει ως αποτέλεσμα τη νίκη της Φενερμπαχτσέ με 2-1. Με αυτό το σκορ το σύνολο των δύο αγώνων θα είναι στο ισόπαλο 4-4. Στην παράταση και οι δύο ομάδες θα έχουν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, αλλά η Φενερμπαχτσέ θα χρησιμοποιήσε το πλεονέκτημα έδρας για να πετύχει ένα γκολ», είναι η απάντηση του ChatGPT στην ερώτηση των Τούρκων.

Όσο για τους παίκτες - κλειδιά η τεχνητή νοημοσύνη ξεχωρίζει κυρίως τον Κώστα Φορτούνη, ως τον πιο δημιουργικό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού στον άξονα, ενώ κάνει ειδική αναφορά στους Ελ Καμπί, Ελ Αραμπί, Πασχαλάκη, Μασούρα, Κάρμο και... Βέζο, ο οποίος βέβαια δεν είναι στην ευρωπαϊκή λίστα, με το ChatGPT να «πιάνεται»... αδιάβαστο σε αυτή την περίπτωση.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα