Ιμπόρα: «Υπέροχα τα όσα έχουμε πετύχει, να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε, τώρα είμαι καλά»

Ιμπόρα: «Υπέροχα τα όσα έχουμε πετύχει, να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε, τώρα είμαι καλά»

Newsroom
Ιμπόρα

bet365

Ο Βιθέντε Ιμπόρα στάθηκε στην ομαδική δουλειά που γίνεται στον Ολυμπιακό, αλλά και τον ίδιο που ξεπέρασε ένα πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Από τους πλέον «μπαρουτοκαπνισμένους» παίκτες του Ολυμπιακού είναι ο Βιθέντε Ιμπόρα, που μετρά στο παλμαρέ του τέσσερα Europa League. Πλέον διεκδικεί και το Conference με τον Ολυμπιακό και ο Ισπανός χαφ μίλησε τόσο για την πρόκριση των «ερυθρολεύκων» στα ημιτελικά, όσο και για τον ίδιο. «Θα ήθελα πρώτα να δώσω συγχαρητήρια σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και βοήθησα την ομάδα να δίνει τέτοιου είδους παιχνίδια. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ήταν μία δύσκολη σεζόν για εμένα, δύσκολες εβδομάδες, δύσκολοι μήνες, αλλά πάντα προσπαθούσα να δουλεύω αθόρυβα και είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα. Σήμερα είναι σημαντική μέρα και για εμένα, αφού ό,τι έχουμε πετύχει στο γήπεδο είναι υπέροχο και μπορούμε να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε», ανέφερε κατά την άφιξη του club μετά τον θρίαμβο της Κωνσταντινούπολης.

Και συνέχισε. «Είχα έναν τραυματισμό. Κάτι που δεν ήταν εύκολο για εμένα, αλλά ήθελα να βοηθήσω την ομάδα και δεν μπορούσα. Τώρα, όμως, προσπαθώ να το κάνω. Είναι μία υπέροχη στιγμή για εμένα μέσα στη σεζόν και θα παλέψουμε για τα πάντα. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για τα πάντα. Χρειάζεται να εξελιχθούμε όλοι μαζί και είναι σημαντικό αυτό που πετύχαμε χθες το βράδυ».

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα