ΑΠΟΈΛ: Αντιμετωπίζει το παρελθόν, κατακτά το μέλλον

ΑΠΟΈΛ: Αντιμετωπίζει το παρελθόν, κατακτά το μέλλον

Newsroom
apoel_19
Η σειρά των νικών του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ ήταν εντυπωσιακή, αλλά η αναπάντεχη σερί απώλεια βαθμών στους δύο τελευταίους αγώνες στο σπίτι του, άνοιξε το δρόμο για τους διώκτες του να πλησιάσουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τώρα, με τον επερχόμενο αγώνα κόντρα στον Άρη, οι «Γαλαζοκίτρινοι» έχουν την ευκαιρία να ανακτήσουν την υπεροχή τους και να επανακαθορίσουν την πορεία του πρωταθλήματος. Η παρουσία των πιστών οπαδών τους στο ΓΣΠ αναμένεται να δώσει ώθηση στην ομάδα, καθώς η νότια κερκίδα έχει ήδη εξαντλήσει τα εισιτήριά της, ενώ η προπώληση συνεχίζεται και για τις υπόλοιπες κερκίδες.

Με νίκη στον αγώνα της Κυριακής, θα ενισχύσει τις πιθανότητες ο ΑΠΟΕΛ για την κατάκτηση του τίτλου ενώ θα αποτελέσει και αποζημίωση για τους οπαδούς που απογοητεύτηκαν από τις προηγούμενες αποτυχίες της ομάδας στο ΓΣΠ.

Καθώς η αγωνία ανεβαίνει και η πίεση είναι υψηλή, οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ ξέρουν ότι πρέπει να εμφανιστούν στο ύψος των περιστάσεων και να επιστρέψουν στις εντός έδρας νίκες. Είναι σπουδαίος αγώνας που θα κρίνει όχι μόνο την πορεία της ομάδας, αλλά και την ψυχολογία και την αποφασιστικότητα στην τελική ευθεία.

Όσον αφορά στο σχήμα, ο προπονητής Ρικάρντο Σα Πίντο δείχνει να μην αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, με τον Ντιεμερσί Εντονγκαλά να αισθάνεται πολύ καλύτερα. Ωστόσο, η συμμετοχή του Κρέσπο παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / TELIS CHRISTOU
 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα