ΑΕ Λεμεσού: Περιμένετε πρώτα να τον ακούσουμε και μετά τα υπόλοιπα

ΑΕ Λεμεσού: Περιμένετε πρώτα να τον ακούσουμε και μετά τα υπόλοιπα

Σάββας Νεοκλέους
1
Είναι μία νοοτροπία φιλάθλων που όσα χρόνια και εάν περάσουν όσες διοικήσεις, προπονητές, παίκτες αλλάξουν στις ομάδες που υποστηρίζουν, δεν αλλάζουν με τίποτα. Είναι η… άρνηση, οι καχύποπτοι, η αντιπολίτευση, οι απαισιόδοξοι.

Στην ΑΕ Λεμεσού εδώ και μερικές μέρες έχει διαρρεύσει το ονοματεπώνυμο, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, ότι θα ηγηθεί του συνδυασμού που έχει υποβάλει υποψηφιότητα για την Εκλογική Γενική Συνέλευση του Σωματείου.

Χθες γνωστοποιήθηκαν τα 18 μέλη που έχουν καταθέσει τις υποψηφιότητες τους για τη συνέλευση της 24ης Απριλίου.

Από την πρώτη μέρα που διέρρευσε ότι ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου θα είναι ο νέος πρόεδρος του σωματείου, σίγουρα, τα περισσότερα σχόλια και μηνύματα ήταν πέρα για πέρα θετικά. Αγνός ΑΕΛίστας, δεν έχανε από μικρός παιχνίδι της ομάδας του, εκ των ιδρυτών του ΣΥΦ ΑΕΛ Αθηνών και πολλά άλλα θετικά για το πρόσωπο και χαρακτήρα του.

Εντούτοις, πριν καλά-καλά βγει να μιλήσει, να πει κάτι, να παρουσιαστεί στα μέλη του σωματείου στη συνέλευση της ερχόμενης Τετάρτης, ορισμένοι ΑΕΛίστες με σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μηνύματα σε αθλητικές εκπομπές, λένε το «πι» τους και το «ξι» τους. «Χρήματα κρατά…;», «Α αυτός είναι δικός του… τάδε πρώην προέδρου», «Αν δεν πάρει σκούπα τίποτα δεν θα γίνει» είναι μερικά από τα μηνύματα που… αγγίζουν τον νέο ηγέτη του σωματείου της ΑΕΛ.

Αυτό που πρέπει να αντιληφθούν άπαντες στο «γαλαζοκίτρινο οικοδόμημα» της Λεμεσού είναι ότι ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου πρώτα από όλα έχει καταθέσει υποψηφιότητα για να είναι στο νέο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου, ακολούθως θα καταρτιστεί σε σώμα 18μελες και εάν και εφόσον πάρει τον προεδρικό θώκο, τότε θα ηγηθεί του συλλόγου.

Από εκεί και πέρα δεν γνωρίζουμε ακόμη το όραμα του, τους στόχους του, τις φιλοδοξίες, τι σκοπεύει να πράξει ως πρόεδρος του σωματείου. Το σωματείο της ΑΕΛ αποτελούν διάφορα ομαδικά τμήματα, δεν είναι μόνο το ποδοσφαιρικό. Στο ποδοσφαιρικό εξαρτάται το ποιους θα εμπιστευθεί να έχει εκεί ως υπεύθυνους και ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το τι θα πράξει με ενδιαφερόμενους επενδυτές, είτε αυτή είναι η Γερμανική εταιρεία που είχε σε… ανοικτή γραμμή εδώ και βδομάδες με την ΑΕΛ, ή με κάποιους άλλους που είναι στην «αναμονή»!

Ας πρώτα πάρει τη σκυτάλη της προεδρίας του σωματείου ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, παρουσιαστεί, μιλήσει στα μέλη του συλλόγου και στους φίλους της ΑΕΛ και μετά να… κριθεί μέσα από το έργο που θα επιτελέσει και τις επιλογές προσώπων που θα εμπιστευθεί σε κάθε πόστο σε κάθε τμήμα. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην χρειάζεται τη δική του πίστωση χρόνου σε κάτι που αναλαμβάνει για πρώτη φορά, που έχει ένα πολύ δύσκολο έργο να επιτελέσει.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα