Ουντινέζε: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Φάμπιο Καναβάρο

Ουντινέζε: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Φάμπιο Καναβάρο

cannavaro

bet365

Η Ουντινέζε ανακοίνωσε την πρόσληψη του Φάμπιο Καναβάρο στην τεχνική της ηγεσία και ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Ιταλία θα αντικαταστήσει τον Γκαμπριέλε Τσόφι.

Ο Φάμπιο Καναβάρο είναι και επίσημα ο διάδοχος του Γκαμπριέλε Τσόφι στην τεχνική ηγεσία της Ουντινέζε, η οποία δίνει «μάχη» στις τελευταίες θέσεις της Serie A και ελπίζει να καταφέρει να μείνει στην κατηγορία μετά και το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο 50χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής με την Ιταλία και κάτοχος της Χρυσής Μπάλας του 2006 υπέγραψε μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, ενώ στο τεχνικό τιμ θα τον πλαισιώσουν ο αδερφός του Πάολο, ο Τζαμπιέρο Πίντσι και ο Φραντσέσκο Τροΐζε.

Η παρουσίαση του Καναβάρο είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (23/4) στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου «Bluenergy». Αξίζει να σημειωθεί πως η Ουντινέζε βρίσκεται στη 17η θέση του ιταλικού πρωταθλήματος με 28 βαθμούς και ισοβαθμεί με τη Φροζινόνε, η οποία βρίσκετα στη ζώνη του υποβιβασμού.

«Ο παγκόσμιος πρωταθλητής και κάτοχος της Χρυσής Μπάλας του 2006 στην τεχνική ηγεσία της Ουντινέζε», αναφέρει η ανακοίνωση της Ουντινέζε για την πρόσληψη του Καναβάρο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα