Superleague 2, Βόρειος όμιλος: «Ανάσα» για τον Ηρακλή Λάρισας, πήρε τον βαθμό στη Ρόδο ο Αλμωπός Αριδαίας

Newsroom
Superleague 2, Βόρειος όμιλος: «Ανάσα» για τον Ηρακλή Λάρισας, πήρε τον βαθμό στη Ρόδο ο Αλμωπός Αριδαίας

bet365

Με γκολ στο 88', ο Αλμωπός Αριδαίας κατάφερε να... κλέψει τον βαθμό στη Ρόδο επί του τοπικού Διαγόρα ενώ ο Ηρακλής Λάρισας πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα κόντρα στον Θεσπρωτό (1-0) και μπήκε με το δεξί στο 2023.

Σημαντική νίκη πανηγύρισε ο Ηρακλής Λάρισας κόντρα στον Θεσπρωτό (1-0) με αποτέλεσμα να φτάσει ακόμα πιο κοντά στις θέσεις εκτός της επικίνδυνης ζώνης στον Βόρειο όμιλο. Από την άλλη, ο Αλμωπός Αριδαίας κατάφερε να... κλέψει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) μέσα στην έδρα του Διαγόρα Ρόδου με γκολ στο 88'.

Διαγόρας Ρόδου-Αλμωπός Αριδαίας 1-0

Νίκη που τον ανέβασε ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία πέτυχε ο Διαγόρας Ρόδου κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας (1-0) μπαίνοντας με το δεξί στο 2023. Οι γηπεδούχοι επέβαλλαν από την αρχή τον ρυθμό τους και προσπάθησαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα με κάθε τρόπο αλλά χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη όμως ο Καραμάνης κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 65' με σουτ όμως οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν και βρήκαν τον δρόμο προς την ισοφάριση. Συγκεκριμένα στο 88ο λεπτό ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και ο Έππας ευστόχησε για το τελικό 1-1.

Σκόρερ: 65' Καραμάνης - 88' (π.) Έππας

Διαγόρας (Ανδράλας): Γαλάνης, Μαγκάκης, Τάτσης, Πετράκης, Μανιώτης, Καραμάνης, Παπαϊωάννου, Μπούμπας (59′ Καβαλιέρι), Παραστατίδης (52′ λ.τ Βουργουτζής), Τσιαντούλας, Μουμπάραγκ.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Παρασκευάς, Σουλιώτης, Τσιμπούκας, Μανωλάκης, Κέρθι (66′ Τσιπούρας), Έππας, Ασλαμπάλογλου (84′ Τούλης), Παπαδόπουλος (66′ Ρίβας), Πέλκας, Πέττας.

Ηρακλής Λάρισας-Θεσπρωτός 1-0

Νίκη-ανάσα πήρε ο Ηρακλής Λάρισας κόντρα στον Θεσπρωτό (1-0) και βρέθηκε ακόμα πιο κοντά να βγει από την επικίνδυνη ζώνη του Βορείου ομίλου. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και στις δύο πλευρές και αμφότερες οι ομάδες προσπάθησαν να βρουν πρώτες το γκολ που θα τους έδινε την αυτοπεποιήθηση και το προβάδισμα. Παρά τις φάσεις, η ομάδα της Λάρισας κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 63ο λεπτό όταν ο Σιρεγέλας νίκησε τον Τσιμόπουλο με κεφαλιά για το 1-0. Πέντε λεπτά μετά, ο Γώγος είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Παπαγιάννη με αποτέλεσμα να μην βρει την ισοφάριση. Το ματς δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και οι γηπεδούχοι πήραν μία σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας.

Σκόρερ: 63' Σιρεγέλας

Ηρακλής Λάρισας (Χατζηλιάδης): Παπαγιάννης, Γκαλίτσιος, Γκουγκούδης, Δοδοντσάκης, Καμπέρης, Μπάμπης, Αλτάνης, Συρεγγέλας, Χριστίδης, Λεσάι, Μπάντροβιτς.

Θεσπρωτός (Ρότσα): Τσιμόπουλος, Βασιλάκης, Γώγος, Ρίζος, Τρουμπούκης, Λύγκας, Πανταζέλος, Χατζάκος, Οικονομικός, Μπίκας, Δρίτσας.

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής

Τρίτη 3/1
Αναγέννηση Καρδίτσας - Ηρακλής 1-0
Απόλλων Πόντου - Πανσερραϊκός 0-2
ΠΑΟΚ Β' - Απόλλων Λάρισας 6-1

Τετάρτη 4/1
ΑΕΛ - Παναθηναϊκός Β' 2-2
Ηρακλής Λάρισας - Θεσπρωτός 1-0
Διαγόρας - Αλμωπός Αριδαίας 1-1

Πέμπτη 5/1
Βέροια - Μακεδονικός

Βαθμολογία

1. ΠΑΟΚ Β' 19 (8 ματς)
-------------------------
2. Πανσερραϊκός 19 (8 ματς)
3. Αναγέννηση Καρδίτσας 18 (8 ματς)
4. ΑΕΛ 16 (9 ματς)
5. Νίκη Βόλου 13 (8 ματς)
6. Διαγόρας 13 (8 ματς)
7. Ηρακλής 11 (8 ματς)
8. Μακεδονικός 11 (7 ματς)
9. Βέροια 10 (8 ματς)
10. Παναθηναϊκός Β' 10 (8 ματς)
11. Αλμωπός Αριδαίας 10 (9 ματς)
--------------------------
12. Απόλλων Λάρισας 9 (9 ματς)
13. Απόλλων Πόντου 6 (9 ματς)
14. Ηρακλής Λάρισας 6 (8 ματς)
15. Θεσπρωτός 3 (9 ματς)

Επόμενη αγωνιστική (10η)

Παρασκευή 6/1
Πανσερραϊκός - Αναγέννηση Καρδίτσας

Σάββατο 7/1
Παναθηναϊκός Β' - Απόλλων Πόντου

Κυριακή 8/1
Αλμωπός Αριδαίας - Ηρακλής Λάρισας
Θεσπρωτός - ΠΑΟΚ Β'
Απόλλων Λάρισας - Νίκη Βόλου
Μακεδονικός - ΑΕΛ

Δευτέρα 9/1
Ηρακλής - Διαγόρας

Ρεπό: Βέροια

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα