Super League, Βόρειος όμιλος: Σημαντικό βήμα παραμονής για ΠΑΟΚ Β', «έκλεψε» τον βαθμό στο 90+5' η Κοζάνη

Newsroom
οσφπ

bet365

Νίκη που τον απομάκρυνε από την επικίνδυνη ζώνη πήρε ΠΑΟΚ Β' κόντρα στον Καμπανιακό (1-0) ενώ η Κοζάνη κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία από την έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας με buzzer beater.

Ο ΠΑΟΚ Β' επικράτησε με 1-0 του Καμπανιακού και αύξησε τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη στο +8, την ίδια στιγμή που η Κοζάνη πήρε την ισοπαλία στο φινάλε μέσα στην έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας (1-1).

ΠΑΟΚ Β' - Καμπανιακός 1-0

Σκόρερ: 35' Σπυράκος

Ακάθεκτος συνεχίζει ο ΠΑΟΚ Β' στα play out της Super League 2 καθώς έκανε ακόμα ένα βήμα προς την παραμονή μετά τη νίκη με 1-0 με τον Καμπανιακό, αφού αύξησε τη διαφορά στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Σπυράκος ήταν ο άνθρωπος που έκρινε την αναμέτρηση στο 35ο λεπτό έπειτα από ένα ωραίο πλασέ με το οποίο νίκησε τον αντίπαλο πορτιέρε και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΟΚ Β: Μπαλωμένος, Σπυράκος, Τασιούρας, Μανωλιούδης, Κωττάς, Παντεκίδης (81′ Ρούμνιατσεβ), Τσοπούρογλου, Γιαξής, Γρόσδης, Γκούμας (64′ Δαρέλας), Κανίς (74′ Σαποβάλοφ).

Καμπανιακός: Κασαπίδης, Π. Καθάριος, Λαγωνίδης, Γιουκούδης, Σαρβανίδης, Μπούσης, Έππας, Φροσύνης (69′ Πόζογλου), Γαρύφαλλος (69′ Μυστακίδης), Παπαστεριανός, Τότσκα.

Αναγέννηση Καρδίτσας - Κοζάνη 1-1

Σκόρερ: 4' Κονίλιο - 90+5' Μαξίμοβιτς

Αν και όλα έδειχναν ότι η Αναγέννηση Καρδίτσας θα έπαιρνε μία πολύ σημαντική νίκη για την παραμονή στην κατηγορία, εν τελεί η Κοζάνη έφυγε από την Καρδίτσας με τον βαθμό της ισοπαλίας καθώς βρήκε τον δρόμο προς την ισοφάριση στο 90+5' (1-1). Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ καλύτερα στο ματς και είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, βρίσκοντας το 1-0 μόλις στο 4ο λεπτό. Ο Κονίλιο ήταν ο άνθρωπος που με ωραίο πλασέ νίκησε τον αντίπαλο πορτιέρε, βάζοντας σε θέση... οδηγού την ομάδα του. Μάλιστα, στο 42ο λεπτό, η Αναγέννηση Καρδίτσας είχε την ευκαιρία να βρει και δεύτερο γκολ αλλά το σουτ του Ξύδα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Καραγκιόζη. Όσο κυλούσε ο χρόνος, η Κοζάνη πίεζε όλο και περισσότερο, με αποτέλεσμα να φτάσει στην ισοφάριση στο 90+5' χάρη στον Μαξίμοβιτς, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Τσέλιος, Μπούζας, Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Γκόλιας, Σαλαμούρας (83′ Κοκκίνης), Βερνάρδος (83′ Ντουμάνης), Κονίλιο, Ξύδας (86′ Κορέλας), Αθανασιάδης (59′ Κέρθι).

Κοζάνη: Καραγκιόζης, Πάνος, Τσιμπούκας, Σουλιώτης, Τάτσης, Σιατραβάνης, Παπαδόπουλος (37′ Ποζατζίδης), Αναστασόπουλος, Νάτσος (53′ Ίτσιος), Γραμμένος (53′ Μαξίμοβιτς), Καλλέργης.

Πρόγραμμα

Κυριακή 21/04

Αναγέννηση Καρδίτσας - Κοζάνη 1-1
ΠΑΟΚ Β' - Καμπανιακός 1-0

Δευτέρα 22/04

Ηρακλής - Αιολικός (16:00)

Βαθμολογία

6. ΠΑΟΚ Β' 27 (6 αγώνες)
7. Ηρακλής 24 (5 αγώνες)
8. Αναγέννηση Καρδίτσας 20 (6 αγώνες)
----------------------------------
9. Καμπανιακός 19 (6 αγώνες)
10. Κοζάνη 19 (6 αγώνες)
11. Αιολικός 15 (5 αγώνες)

@Photo credits: eurokinissi
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα