ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Τι ισχύει με το ενδιαφέρον της Άιντραχτ για τον Κουλιεράκη

Ο Κουλιεράκης πανηγυρίζει για το γκολ που σημείωσε στο Ελσίνκι-ΠΑΟΚ 2-3

bet365

Το όνομα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη βρίσκεται, στη λίστα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης που χτύπησε την πόρτα του ΠΑΟΚ για την απόκτησή του, αλλά εισέπραξε το όχι του «Δικεφάλου».

Σημερινό δημοσίευμα του Kicker αναφέρει ότι η Άιντραχτ έχει στη μεταγραφική λίστα της το όνομα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, η περίπτωση του οποίου φαίνεται να απασχολεί έντονα την ομάδα της Φρανκφούρτης.

Ο 20χρονος διεθνής αμυντικός του ΠΑΟΚ είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον της γερμανικής ομάδας στη διάρκεια των δύο αναμετρήσεων που έδωσε με τον «Δικέφαλο» στη φάση των ομίλων του Europa Conference League, όπου ο Κουλιεράκης είχε σκοράρει το νικητήριο γκολ στο παιχνίδι της Τούμπας.

Οι «ασπρόμαυροι» επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες με μια διαφορά: Δεν μπαίνουν στη διαδικασία να συζητήσουν για την πώληση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Οι Γερμανοί κατέθεσαν τρεις πολύ καλές προτάσεις για την αγορά των δικαιωμάτων του Έλληνα αμυντικού, που σε προφορικό επίπεδο απορρίφθηκαν από τον ΠΑΟΚ.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα