Το σλόγκαν της ΑΕΚ για τη γιορτή στις 13 Απριλίου: «100 χρόνια μαζί και είναι μόνο η αρχή»

Το σλόγκαν της ΑΕΚ για τη γιορτή στις 13 Απριλίου: «100 χρόνια μαζί και είναι μόνο η αρχή»

Newsroom
OPAP Arena

bet365

Η ΑΕΚ έκανε γνωστό το σλόγκαν για τη μεγάλη γιορτή που ετοιμάζει στην OPAP Arena στις 13 Απριλίου, την ημέρα της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την ίδρυσή της, το οποίο θα παίζει παντού μέσα στο 2024 για τους εορτασμούς.

Μεγάλες εκπλήξεις ετοιμάζει η ΑΕΚ για τη γιορτή στην OPAP Arena στις 13 Απρίλη, όταν και συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής. Την ημέρα που θα πετάξει το αερόστατο της ΑΕΚ και θα ταξιδέψει σε όλη τη χώρα.

Η ΑΕΚ έκανε γνωστό το σλόγκαν για τη μεγάλη γιορτή στη Νέα Φιλαδέλφεια, το οποίο θα είναι «100 χρόνια μαζί και είναι μόνο η αρχή».

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Οι επίσημοι εορτασμοί της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον έναν αιώνα ιστορίας του συλλόγου έχουν το δικό τους σλόγκαν:

100 χρόνια μαζί και είναι μόνο η αρχή!

Αυτό θα είναι το σλόγκαν της μεγάλης γιορτής στην OPAP ARENA στις 13 Απριλίου, η οποία θα αποτελέσει την έναρξη των εορτασμών που θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα μέσα στο 2024.
Αυτός θα είναι ο τίτλος που θα «σημαδέψει» κάθε εκδήλωση και κάθε στιγμή και επιλέχθηκε μέσα από τις χιλιάδες προτάσεις που διατυπώθηκαν από τους ίδιους τους φίλους της ΑΕΚ!

100 χρόνια μαζί και είναι μόνο η αρχή!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί όλους και όλες εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα και μας στείλατε τις ιδέες σας. Σας περιμένουμε για να γιορτάσουμε το Ιωβηλαίο της ΑΕΚ όπως της αξίζει!

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα