Ολυμπιακός: Ο θρίαμβος της Κωνσταντινούπολης φέρνει νέα αναβολή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και στην 9η αγωνιστική

ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ

bet365

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Μεγάλη Πέμπτη την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ και νομοτελειακά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ οδηγείται σε δεύτερη αναβολή, όπως θα γίνει και με την εμβόλιμη 9η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Superleague.

Ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός θρίαμβος στην ιστορία του Ολυμπιακού είναι γεγονός! Οι Πειραιώτες άντεξαν στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και με απόλυτο πρωταγωνιστή τον νεαρό Κωνσταντίνο Τζολάκη προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά. Μια τεράστια επιτυχία, η οποία φέρνει... ντόμινο αλλαγών στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος.

Αρχικά το εξ αναβολής ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που είχε οριστεί για τη Μεγάλη Τετάρτη (1/5) δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, καθώς μια ημέρα αργότερα (2/5) οι Ερυθρόλευκοι θα δώσουν το πρώτο ματς με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference League. Εκτός όμως από αυτό, προς αναβολή οδηγείται και η 9η αγωνιστική των Play Off της Stoiximan Superleague.

Η προτελευταία στροφή του πρωταθλήματος ήταν να γίνει στις 8 Μαΐου, μια ημέρα πριν τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τους Villans στο Φάληρο, συνεπώς δεν γίνεται να διεξαχθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Από τη στιγμή που οι αγώνες προτελευταίας και τελευταίας αγωνιστικής γίνονται ίδια ημέρα και ώρα αναμένεται να αναβληθούν και τα τρία ματς των Play Off. Με δεδομένο πως δεν υπάρχουν κενές ημερομηνίες μένει να δούμε πως θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:

  • Ολυμπιακός - ΑΕΚ
  • ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
  • Λαμία - Άρης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα