Άρης: Ο Φαμπιάνο απέκτησε πιθανότητες συμμετοχής απέναντι στην ΑΕΚ

Άρης: Ο Φαμπιάνο απέκτησε πιθανότητες συμμετοχής απέναντι στην ΑΕΚ

Newsroom
Ο Φαμπιάνο

bet365

Ο Φαμπιάνο Λέισμαν συμμετείχε σε μέρος του ομαδικού προγράμματος προπόνησης του Άρη κι έτσι αύριο (20/4) θα ληφθεί η τελική απόφαση για τη συμμετοχή του στον αγώνα (21/4) με την ΑΕΚ.

Η συμμετοχή του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού παραμένει αμφίβολη καθώς έχασε το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας, ωστόσο, είναι φανερή η πρόθεση του Άκη Μάντζιου να τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή. Οι… τελικές εξετάσεις για τον Φαμπιάνο «βρίσκονται» στην αυριανή (20/4) τελευταία προπόνηση όπου θα δοκιμάσει να προσθέσει κομμάτια της προπόνησης κι εφόσον δεν νιώσει ενόχληση θα συμπεριληφθεί στην αποστολή. Αντιθέτως, μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να διεκδικήσει θέση στην 11αδα καθώς το πιθανότερο είναι να ξεκινήσουν στον αγώνα με την ΑΕΚ οι Ροζ, Μπράμπετς.

Σε ότι αφορά τους Φράνκο Φεράρι, Φραν Βέλεθ και Σάπι Σουλεϊμάνοφ και οι τρεις παρέμειναν στο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και δεν υπολογίζονται για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα