ΠΑΟΚ: Με αλλαγές σ' όλες τις γραμμές ο «Δικέφαλος» στο Φάληρο

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στον αγώνα με την Κλαμπ Μπριζ

bet365

Λίγο πολύ αναμενόμενες οι αλλαγές και οι τελικές επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για το αρχικό σχήμα με το οποίο θα κατέβει ο ΠΑΟΚ στο Φάληρο για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την ήττα (0-2) και τον αποκλεισμό από την Κλαμπ Μπριζ στα προημιτελικά του Europa Conference League, με την ίωση των τελευταίων ημερών να έχει «χτυπήσει» το «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο και τελευταίο «θύμα» τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Ο Ζόαν Σάστρε επιεστρέφει στο δεξιό άκρο της άμυνας στη μια από τις τρεις αλλαγές που έχει κάνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο αρχικό σχήμα και σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης Πέμπτης. Ο Μάγκομεντ Οζντόεφ παίρνει θέσει στα χαφ και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς επιστρέφει, αντί του Κίριλ Ντεσπόντοφ, στο δεξιό άκρο της επίθεσης.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους:

Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη, Μπάμπα, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Α. Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Τάισον και Τόμας.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα