ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Γεωργουλόπουλος θα είναι υπηρεσιακός ως το τέλος της χρονιάς

Φώτης Καρακούσης
Ο Γεωργουλόπουλος

bet365

Μετά την παραίτηση του Μιχάλη Γρηγορίου, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχίσει για τις τελευταίες 2 αγωνιστικές των Play Out με τον Γιώργο Γεωργουλόπουλο, που θα είναι ο υπηρεσιακός προπονητής των Ηπειρωτών.

Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα των Play Out ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε υποβιβαστεί και μαθηματικά, ότι και να έκανε κόντρα στον Πανσερραϊκό στις Σέρρες. Οι Ηπειρώτες ηττήθηκαν με 2-1 από τα «λιοντάρια» και μετά το τέλος του αγώνα ο Μιχάλης Γρηγορίου έκανε γνωστή την παραίτησή του από τον πάγκο της ομάδας.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του έμπειρου προπονητή στα ματς με Κηφισιά εκτός έδρας και Βόλο στους «Ζωσιμάδες», στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα θα κάθεται ως υπηρεσιακός ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος, ο οποίος από τον Δεκέμβριο του 2023 ήταν στο προπονητικό τιμ των «κυανόλευκων», ενώ είχε διατελέσει βοηθός και επί εποχής του Γιάννη Πετράκη.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα