Άρης: Πρόβλημα με Μορόν ενόψει Ολυμπιακού

Ο Μορόν

bet365

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν οι παίκτες του Αρη τη Δευτέρα με τον Μορόν να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού δύο ημέρες πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Στον Αρη υπάρχει ο αγωνιστικός... πονοκέφαλος με τον Λορέν Μορόν. Ο έμπειρος φορ έχει ένα χτύπημα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Εκτός αυτύ ο Μπίργκερ Βερστράτε έχει ενοχλήσεις στο πόδι και ο Βλαντιμίρ Νταρίντα ένα χτύπημα στο χέρι.

Οι Σάπι Σουλεϊμάνοφ και Φράνκο Φεράρι συμμετείχαν σε κομμάτι της προπόνησης, ο Φραν Βέλεθ έκανε και τη Δευτέρα ατομικό ενώ ο Χουλιάν Κουέστα, από την πλευρά του, ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση. Την Τρίτη, με την προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα στο «Δασυγένειο» ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (24/04, 19:30), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League 1.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα