Άρης: Οι δεδομένες επιστροφές και το ερωτηματικό στην κορυφή της επίθεσης

Άρης: Οι δεδομένες επιστροφές και το ερωτηματικό στην κορυφή της επίθεσης

Ο Μάντζιος

bet365

Η τιμωρία του Καρίμ Ανσαριφάρντ σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Λορέν Μορόν και την αμφιβολία που διατηρείται για τη συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα στον αγώνα (24/4, 19:30) με τον Ολυμπιακό διατηρούν το ερώτημα που αφορά τον παίκτη που θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης του Άρη.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής ενώ ο Λορέν Μορόν «κουβαλά» έναν τραυματισμό στο δάχτυλο από τον αγώνα με την ΑΕΚ – γι’ αυτό αντικαταστάθηκε υποχρεωτικά – και παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Κατά πάσα πιθανότητα ο Ισπανός θα είναι στην αποστολή, υπάρχει όμως αμφιβολία για το επίπεδο ετοιμότητάς του. Κι έτσι δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Άλβαρο Ζαμόρα.

Εν αντιθέσει με την κορυφή της επίθεσης και την πιθανότητα αλχημειών για την κάλυψη των απουσιών, στον άξονα της μεσαίας γραμμής αναμένεται να επιστρέψει ο Ζαν Ζουλ αντί του τιμωρημένου Μπίργκερ Βερστράτε. Εκτός απροόπτου διαθέσιμος θα είναι και ο Βλάντιμιρ Νταρίντα και μένει να φανεί η τρίτη επιλογή του Άκη Μάντζιου. Στις πτέρυγες της επίθεσης προβλέπεται να αγωνιστούν οι Σάπι Σουλεϊμάνοφ, Κίκε Σαβέριο.

Αλλαγές αναμένονται και στην αμυντική τετράδα καθώς ο Μόζες Οντουμπάτζο θα επιστρέψει στη δεξιά πλευρά όπως και ο Φαμπιάνο Λέισμαν στο κέντρο αυτής, δίπλα στον Γιάκουμπ Μπράμπετς. Αντιθέτως, στην αριστερή πλευρά θα παραμείνει ο Μάρτιν Μοντόγια καθώς ο Φράνκο Φεράρι δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα