Άρης: Ο Ματαρίτα επέστρεψε στην Κόστα Ρίκα με αιχμές κατά του Άκη Μάντζιου

Άρης: Ο Ματαρίτα επέστρεψε στην Κόστα Ρίκα με αιχμές κατά του Άκη Μάντζιου

Ο Ματαρίτα

bet365

Το ενδεχόμενο επαναπατρισμού είναι το επικρατέστερο για τον Ρόναλντ Ματαρίτα και με δηλώσεις του σε media της Κόστα Ρίκα ο έμπειρος αριστερός οπισθοφύλακας ουσιαστικά χαρακτήρισε κακή τη σχέση του με τον Άκη Μάντζιο.

Ο Ρόναλντ Ματαρίτα βρίσκεται σε… άδεια διαρκείας, επέστρεψε στην πατρίδα του και ουσιαστικά προανήγγειλε ότι η σχέση του με τον Άρη θα «ολοκληρωθεί» στα δικαστήρια. Για την ακρίβεια με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «crhoy.com» μίλησε για τη συνεργασία του με τον Άρη αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές για τη σχέση του με τον Άκη Μάντζιο αλλά και με το club. «Στο τελευταίο διάστημα ήμουν στην Ελλάδα, τα προβλήματα με τον προπονητή αλλά και διάφορα άλλα πράγματα που συνέβησαν εκείνη την περίοδο και στα οποία δεν θα ήθελα να αναφερθώ μας οδήγησαν στην αναζήτηση δικαστικής λύσης και στην κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε σήμερα», είπε αρχικά.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η τελευταία συμμετοχή του Ρόναλντ Ματαρίτα ήταν στα τέλη του περασμένου Σεπτέμβρη δίχως όμως να σημειώνονται οι λόγοι για τους οποίους αποκλείστηκε από το προπονητικό πλάνο του Άρη. «Νιώθω ήρεμος. Ήταν κάπως περίπλοκη η κατάσταση που βίωσα στην Ευρώπη», είπε αναφερόμενος και στη συνεργασία του με τη Ντνπρο. «Όταν πηγαίνεις στην Ευρώπη νομίζεις ότι έφτασες στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά υπάρχουν κι άλλα πράγματα στο τραπέζι που κάνουν την κατάσταση αφόρητη».

Σε ότι αφορά τη σχέση του με τον Άρη, από το περασμένο φθινόπωρο διατυπώθηκαν παράπονα για τη γενικότερη συμπεριφορά του καθώς επίσης και ότι δεν βρίσκεται στο πλάνο του Άκη Μάντζιου. Γι' αυτόν τον λόγο ήταν διαθέσιμος στη μεταγραφική περίοδο του περασμένου Γενάρη, πλην όμως δύο ομάδων της Κόστα Ρίκα δεν εισέπραξε ουσιαστικό ενδιαφέρον. Τότε είχε απορρίψει το σενάριο επαναπατρισμού, πλέον όμως μάλλον είναι το πιθανότερο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα