Άρης: Με Λορέν Μορόν η αποστολή κόντρα στον Ολυμπιακό

Άρης: Με Λορέν Μορόν η αποστολή κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Μορόν

bet365

Ο Λορέν Μορόν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη για τον αγώνα (24/4, 19:30) με τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης» αλλά η συμμετοχή του Ισπανού φορ θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Για την ακρίβεια, η συμμετοχή του έμπειρου επιθετικού αποτελεί τη μία από τις τρεις εκκρεμότητες που αφορούν την 11αδα του Άρη. Η δεύτερη σχετίζεται με τον Χουλιάν Κουέστα ο οποίος επίσης είναι στην αποστολή αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια και η 3η το κέντρο της άμυνας. Ο Φαμπιάνο Λέισμαν επίσης βρίσκεται στην αποστολή αλλά η απόφαση για την παρουσία του στο αρχικό σχήμα θα αποφασιστεί λίγες ώρες πριν το παιχνίδι. Αντιθέτως, εκτός αποστολής έμειναν οι Ανσαριφάρντ, Βερστράτε οι οποίοι θα εκτίσουν ποινή μιας αγωνιστικής και φυσικά ο τραυματίας Φραν Βέλεθ ενώ επανήλθε ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ροζ, Νταρίντα, Ζουλ, Τζούρασεκ, Ντουκουρέ, Μανού Γκαρθία, Πάρντο, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Ζαμόρα, Μορόν, Φετφατζίδης, Παναγίδης και Αγοραστός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα