Λαμία - ΠΑΟΚ: Με Σαμάτα, Μάρκος Αντόνιο και ακόμη πέντε αλλαγές κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας

Newsroom
Με Σαμάτα και Μάρκος Αντόνιο βασικούς κόντρα στην Λαμία

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προχώρησε σε εκτεταμένο ροτέισον στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Λαμία πραγματοποιώντας επτά αλλαγές και ξεκινώντας βασικούς παίκτες όπως ο Σαμάτα και ο Αντόνιο.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου προχώρησε σε επτά αλλαγές στο σημερινό παιχνίδι του «δικεφάλου του βορρά» κόντρα στην Λαμία (20:30-Cosmote Sport 1) σε σχέση με το αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» κρατώντας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε να κρατήσει σημαντικούς παίκτες της ομάδας στον πάγκο, όπως οι Κουλιεράκης, Μεϊτέ και Μπάμπα έχοντας το βλέμμα και στο εντό έδρας ματς με την ΑΕΚ που έρχεται στην Κυριακή (28/04-19:30) στην Τούμπα.

Ο Κοτάρσκι θα είναι κανονικά κάτω από την εστία των «απρόμαυρων». Στο κέντρο της άμυνας ο Μιχαηλίδης πήρε θέση δίπλα στον Κεντζιόρα ενώ στα δύο άκρα θα είναι οι Σάστρε και Ράφα Σοάρες.

Στο κέντρο το δίδυμο θα συνθέσουν ο Σβαμπ με τον Οζντόεφ ενώ η τριάδα μπροστά τους θα αποτελείται από τον Μάρκος Αντόνιο, που θα έχει τον Ντεσπόντοφ δεξιά του και τον Κωνσταντέλια στα αριστερά του. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Αλί Σαμάτα.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ:

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα