Τσικνής: «Η διαιτησία Κατσικογιάννη ξύπνησε μνήμες από τα πέτρινα χρόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου» (vid)

Newsroom
Κατσικογιάννης

bet365

Έντονα παράπονα είχε από την διαιτησία του Κατσικογιάννη στο ματς με τον ΠΑΟΚ η Λαμία. Μάλιστα ο διευθύνων σύμβουλος των γηπεδούχων, Σάκης Τσικνής ανέφερε πως τα σφυρίγματά του ξύπνησαν μνήμες των πέτρινων χρόνων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η Λαμία μετά από έξι συνεχόμενες ήττες που ήταν και αρνητικό ρεκόρ στα Play Off, κατάφερε να φέρει ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στο «Αθανάσιος Διάκος» με 1-1. Οι «κυανόλευκοι» είχαν και παράπονα από την διαιτησία του Κατσικογιάννη, με τον διευθύνων σύμβουλο της ομάδας, Σάκη Τσικνή, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV να αναφέρει τα εξής: «Σαν Λαμία δεν μιλάμε συχνά, ωστόσο μας αναγκάζει να το κάνουμε τα όσα είδαμε σήμερα! Ο διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα έπρεπε να βρίσκεται εκτός πινάκων διαιτητών από την ΚΕΔ και μας γυρνά αρκετά χρόνια πίσω.

Ξυπνά δυστυχώς μνήμες από τα πέτρινα χρόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου και τις διαιτησίες παρελθόντων πρωταθλημάτων. Σαν Λαμία προσπαθήσαμε φέτος να φτάσουμε ψηλά, μπήκαμε στα play off ωστόσο βλέπετε ότι και στην καλή μας ημέρα δεν καταφέραμε να κερδίσουμε».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα