Μάντζιος: «Αξίζαμε βαθμούς και σε άλλα παιχνίδια»

Μάντζιος: «Αξίζαμε βαθμούς και σε άλλα παιχνίδια»

Ο Μάντζιος

bet365

Ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια των παικτών του αλλά και στην ιδιαιτερότητα της φετινής χρονιάς του Άρη εκθειάζοντας επίσης τον Χουλιάν Κουέστα ο οποίος έγινε ο ξένος με τις περισσότερες συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε στη σημασία του αποτελέσματος για την ψυχολογία της ομάδας. «Είναι σημαντικό να έχουμε και αποτέλεσμα. Και σε άλλα παιχνίδια το αξίζαμε. Έχω πει κατά καιρούς ότι η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση ανεξαρτήτως του ότι έχει το μυαλό της στον τελικό που αποτελεί διαφορετικό παιχνίδι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν και άσχημες στιγμές. Πήραμε έναν βαθμό απέναντι σ’ έναν εξαιρετικό αντίπαλο με μεγάλη ποιότητα και νομίζω ότι τονώνει την ψυχολογία μας. Θέλουμε και προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι. Σε κάποια έχουμε την εικόνα που θέλουμε σε άλλα όχι. Μην ξεχνάμε ότι σήμερα αντιμετωπίσαμε ίσως την πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα».

Ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε επιμέρους στη φετινή χρονιά της ομάδας. «Ήταν περίεργη και δύσκολη. Τα έχω πει αρκετές φορές αλλά έχουν αξία. Αναφέρομαι στο πώς ξεκίνησε το καλοκαίρι με ένα καινούργιο ρόστερ. Οι ομάδες δεν χτίζονται τον Νοέμβρη και τον Γενάρη αλλά το καλοκαίρι. Χρειάζεται χρόνος. Ειδικά μετά τον Γενάρη, η ομάδα βγάζει καλύτερα πράγματα στο γήπεδο σε σχέση με τον πρώτο γύρο, συν ασφαλώς την ενίσχυσή της σε κάποιες θέσεις. Κυρίως όμως πίστεψαν περισσότερο στους παίκτες. Κακά τα ψέματα, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, ήταν λογικό να γίνει προτεραιότητα το Κύπελλο ασχέτως του ότι ο Άρης πρέπει να διεκδικεί πράγματα και στο Πρωτάθλημα».

Εκεί ρωτήθηκε για τα πρόσωπα, σαν τον Χουλιάν Κουέστα ο οποίος έγινε ο ξένος παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχής. «Μόνο καλά λόγια μπορώ να πω για τον Χουλιάν, έναν εξαιρετικό επαγγελματία, ένα καλό παιδί το οποίο αγαπάει και πονάει την ομάδα», απάντησε και ρωτήθηκε για την τελευταία μεγάλη φάση του αγώνα και την πάσα που θα έπρεπε να είχε δώσει ο Λορέν Μορόν. «Δεν μιλήσαμε αλλά θέλω να δω τη φάση καθαρά», είπε.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα