Ολυμπιακός: Οι Λόιντ και Τζόουνς προπόνησαν τα κορίτσια της Σχολής Πεντέλης των Πειραιωτών

Ολυμπιακός: Οι Λόιντ και Τζόουνς προπόνησαν τα κορίτσια της Σχολής Πεντέλης των Πειραιωτών

Τα κορίτσια της Σχολής της Πεντέλης

bet365

Οι δύο Θρύλοι του αμερικάνικου ποδοσφαίρου βρέθηκαν και στην προπόνηση των κοριτσιών της Σχολής της ομάδας του Ολυμπιακού στην Πεντέλη.

Η Κάρλι Λόιντ έχει κατακτήσει 2 Ολυμπιακά μετάλλια και 2 Παγκόσμια Πρωταθλήματα & ενώ έχει αναδειχθεί FIFA World Player of the Year 2 φορές, το 2016 και το 2017. Επίσης έγραψε ιστορία στον αθλητισμό όταν έγινε η δεύτερη παίκτρια που σημείωσε χατ τρικ σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Κόμπι Τζόουνς έχει γράψει τη δική του ιστορία στην Εθνική ομάδα των ΗΠΑ, έχοντας πάνω από 160 συμμετοχές σε 14 χρόνια συμμετοχής του και αποτελεί μέλος του Hall of Fame του UCLA. Και οι δύο βρέθηκαν στον Ρέντη για να κάνουν προπόνηση στα κορίτσια της Σχολής Πεντέλης του Ολυμπιακού έτσι ώστε να δώσουν τα... φώτα τους και να μεταφέρουν τις εμπειρίες τους και τις συμβουλές τους. Μπορείτε να δείτε πιο κάτω το βίντεο του Olympiacos TV από την εκδήλωση όπου έδωσαν το παρών οι Λόιντ και Τζόουνς.


@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα