ΠΑΕ Άρης: «Ποιος έχασε τη ντροπή για να τη βρει ο Μπέος…»

ΠΑΕ Άρης: «Ποιος έχασε τη ντροπή για να τη βρει ο Μπέος…»

Newsroom
Ο Άρης

bet365

Με διαρροή της η ΠΑΕ Άρης απάντησε στην επίσημη ανακοίνωση του Βόλου και στον ισχυρισμό περί τηλεφωνήματος του Θόδωρου Καρυπίδη στον Φακούντο Μπερτόγλιο.

Στην ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος υποστηρίζει ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης επικοινώνησε σήμερα (25/4) με τον Φακούντο Μπερτόγλιο δίχως να αναφέρει τοι ακριβώς ειπώθηκε στην επικοινωνία τους καθώς επίσης και ότι τον λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη.

Η ΠΑΕ Άρης απάντησε με διαρροή της στην ανακοίνωση της θεσσαλικής ομάδας αναφέροντας ότι... «Ο Μπεος κατά την προσφιλή του τακτική προσπαθεί για μια ακόμη φορά να δημιουργήσει εντυπώσεις . Ας μας πει ο Μπερτογλιο τι του είπε ο Καρυπιδης.. Αλλά ποιος έχασε τη ντροπή για να τη βρει ο Μπεος… Ο Μπέος πήγε στο γραφείο του Καρυπίδη και ζητούσε διάφορα... ας μην το ανοίξουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα