Μορόν: «Έχω έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο, θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι»

Μορόν: «Έχω έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο, θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι»

Newsroom
Ο Μορόν

bet365

Ο Λορέν Μορόν παραχώρησε συνέντευξη στο Radio Marca και μίλησε για την παρουσία του στον Άρη αλλά και για τη δέσμευσή του ενόψει της επόμενης χρονιάς.

Ο Ισπανός επιθετικός έφτασε τα 17 γκολ σε όλα τις διοργανώσεις με τη φανέλα του Άρη και στη συνέντευξη που παραχώρησε είπε αρχικά ότι… «όταν αποφάσισα να έρθω στην Ελλάδα ήμουν λίγο ανήσυχος για το ότι θα έφευγα από την Ισπανία αλλά στην πορεία όλα ήταν ευκολότερα για μένα και είμαι χαρούμενος. Έχω συμβόλαιο γι’ ακόμη έναν χρόνο αλλά ας δούμε τι μπορεί να συμβεί το καλοκαίρι».

Μίλησε τόσο για τη ζωή στη Θεσσαλονίκη όσο και για το format του ελληνικού Πρωταθλήματος. «Το τελευταίο είναι πρόβλημα γιατί αν έχεις μεγάλη απόσταση από τις υπόλοιπες ομάδες ουσιαστικά η σεζόν τελειώνει δύο μήνες νωρίτερα. Σε ότι αφορά την προσαρμογή μου δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα καθώς η Θεσσαλονίκη μοιάζει με τη Σεβίλλη, οι άνθρωποι είναι φιλικοί και το 90% αυτών μιλούν αγγλικά».

Ο Λορέν Μορόν στάθηκε στην ανάγκη κατάκτησης του Κυπέλλου τόσο γιατί αποτελεί έναν μεγάλο στόχο για τον Άρη όσο και για την εξασφάλιση της συμμετοχής σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, κυρίως όμως ρωτήθηκε για τις επιδόσεις του. Μίλησε επίσης για το ντέρμπι της Μπέτις με τη Σεβίλλη αλλά και τη δική του εμπειρία από τα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. «Στο πρώτο ντέρμπι που έπαιξα στην έδρα τους πραγματικά δεν ήξερα τι θα συναντήσω. Το παιχνίδι σταμάτησε λόγω πυρσών και άλλων πραγμάτων. Αυτή τη σεζόν δεν μας έχουν κερδίσει σε τρία παιχνίδια, εμείς κερδίσαμε τα δύο και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα