Ολυμπιακός: Αποστολή χωρίς Κάρμο, Γιόβετιτς, Ιμπόρα και Ορτέγα για τη Λαμία

Ο Μεντιλίμπαρ

bet365

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ άφησε ξανά παίκτες που λογίζονται ως βασικοί εκτός από το παιχνίδι της Κυριακής με τη Λαμία και λίγες μέρες πριν το Αστον Βίλα - Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός έκανε γνωστή την αποστολή του για τον αγώνα των Play Off της Stoiximan Super League 1 με τη Λαμία στο Φάληρο την Κυριακή. Υπάρχουν παίκτες που είναι εκτός όπως οι Κάρμο, Ντόι, Γιόβετιτς, Ιμπόρα και Ορτέγα ενώ στην αποστολή βρίσκεται το όνομα του Αλεξανδρόπουλου. Ειδικότερα οι εκλεκτοί του Μεντιλίμπαρ για το Ολυμπιακός - Λαμία, όπου θα κάνει αλλαγές:

Καρβάλιο, Άμπι, Βέζο, Ποντένσε, Τσικίνιο, Ελ Καμπί, Ελ Αραμπί, Έσε, Κίνι, Ρέτσος, Ναβάρο, Μασούρας, Πασχαλάκης, Αλεξανδρόπουλος, Ροντινέι, Τζολάκης, Μαρτίνς, Μπότης, Φορτούνης, Όρτα και Ρίτσαρντς.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα