Το (νέο) κίνητρο του Μποτία με Γκαρθία

Δημήτρης Τομαράς
Το (νέο) κίνητρο του Μποτία με Γκαρθία

bet365

Ο Αλμπέρτο Μποτία έχοντας θητεύσει στην Μπαρτσελόνα βρίσκει στον Ολυμπιακό ένα παιδί της Μασία, τον τεχνικό Όσκαρ Γκαρθία, κάτι που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.
Για πρώτη φορά και για πρώτο ματς ο Γκαρθία έδειξε ξεκάθαρα ότι ήθελε να δει περισσότερο τους παίκτες της... 2ης γραμμής στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Προφανώς και το... status του Μιραλάς και το επίπεδο ετοιμότητάς του Βέλγου άσου, από τον οποίο έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος.
Ο Μποτία λοιπόν μαζί με τους Ένγκελς και Βούκοβιτς δεν ήταν στην 18άδα. Εδώ και καιρό... σέρνεται η ιστορία με τον αρχηγό του Ολυμπιακού για το νέο του συμβόλαιο και μία κατάσταση μένει-φεύγει... Η παρουσία όμως ενός Καταλανού προπονητή, του 44χρονου Όσκαρ Γκαθρία με παρελθόν στην Μπάρτσα και θητεία ως τεχνικός στην Μασία μπορεί να δώσει ένα νέο κίνητρο στον Μποτία και να αλλάξει τα δεδομένα. Ο Αλμπέρτο Μποτία φέτος έχει στον Ολυμπιακό 9 ματς με 2 γκολ. Μέχρι πρότινος ο πειραϊκός σύλλογος δεν είχε κάτι το χειροπιαστό για να φύγει. Στην περίπτωση που μείνει πάντως εν τέλει ο Μποτία ο Γκαρθία θα θελήσει να πάρει πράγματα και από εκείνον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα