Ατρόμητος: Ξαφνικό διαζύγιο με Αναστασίου

Ατρόμητος: Ξαφνικό διαζύγιο με Αναστασίου

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Ξαφνικό διαζύγιο με Αναστασίου

bet365

Η συνεργασία του Γιάννη Αναστασίου με τον Ατρόμητο ολοκληρώθηκε, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν για την λύση του συμβολαίου του Έλληνα τεχνικού, εξαιτίας των κακών αποτελεσμάτων της ομάδας. Υπηρεσιακός προπονητής ο Γιώργος Κορακάκης, έχοντας στο πλευρό του τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο.

Πρόωρα ολοκληρώθηκε η συνεργασία του Ατρόμητου με τον Γιάννη Αναστασίου. Μετά από συνάντηση που υπήρξε ανάμεσα στις δύο πλευρές, αποφασίστηκε να υπάρξει κοινή συναινέση λύση της συνεργασίας τους.

Ο λόγος είναι τα αρκετά αρνητικά αποτελέσματα του Ατρόμητου μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και παρά το γεγονός πως η εικόνα της ομάδας είχε βελτιωθεί στα τελευταία παιχνίδια, αυτό δεν αρκούσε ώστε να φτιάξει η κατάσταση μιας και οι βαθμοί δεν ήρθαν. Κάπως έτσι, ο Γιάννης Αναστασίου ολοκληρώνει την καριέρα του στο Περιστέρι έχοντας τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες κι αφήνει τον Ατρόμητο 11ο με 11 βαθμούς.

Όσον αφορά το επόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, σε αυτό στον πάγκο της ομάδας θα βρεθούν ο Γιώργος Κορακάκης ως υπηρεσιακός τεχνικός, έχοντας στο πλευρό του τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, ενώ είναι πολύ νωρίς αυτή τη στιγμή για να υπάρξει κάποια εκτίμηση για την επόμενη μέρα και τον επόμενο τεχνικό της ομάδας. Από την ελληνική αγορά οι περιπτώσεις είναι λίγες και συγκεκριμένες, ενώ από την αγορά του εξωτερικού θα υπάρξουν δεδομένα αρκετές προτάσεις, με την περίπτωση του Νταμίρ Κάναντι που σίγουρα θα περάσει από πολλών το μυαλό να έχει αρκετές δυσκολίες...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα