ΑΕΚ: Περιμένει την ολοκλήρωση του deal με Νταντσένκο!

ΑΕΚ: Περιμένει την ολοκλήρωση του deal με Νταντσένκο!

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Περιμένει την ολοκλήρωση του deal με Νταντσένκο!

bet365

Η ΑΕΚ πήρε διαβεβαιώσεις από τη Ρούμπιν Καζάν ότι η μεταγραφή του Όλεγκ Νταντσένκο θα προχωρήσει.

Ανοικτό παραμένει το θέμα της μεταγραφής του Όλεγκ Νταντσένκο στην ΑΕΚ. Όπως είχατε διαβάσει αποκλειστικά στο gazzetta.gr ο 26χρονος Ουκρανός είναι ο εκλεκτός της Ένωσης για το δεξί άκρο της άμυνας.

Κάποιες δηλώσεις του γενικού διευθυντή της Ρούμπιν Καζάν ότι ο παίκτης θα παραμείνει με τη μορφή δανεισμού στην Ούφα φάνηκαν να μπερδεύουν την κατάσταση, ενώ η ΑΕΚ από χθες είχε ενημερώσει ότι περίμενε τον παίκτη την Τρίτη το απόγευμα στην Αθήνα. Μάλιστα το απόγευμα της Δευτέρας ο Νταντσένκο είχε αγωνιστεί για 90 λεπτά στη φιλική αναμέτρηση της Ούφα με τον Ερυθρό Αστέρα.

Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο πάντως έχουν λάβει διαβεβαιώσεις από τη Ρούμπιν Καζάν, στην οποία ανήκει ο Νταντσένκο, ότι το πρόβλημα με την Ούφα θα ξεπεραστεί. Η ΑΕΚ αναμένει αυτές να γίνουν πράξη και άμεσα να τελειώσει και τυπικά το θέμα του Νταντσένκο ώστε να πετάξει για την Αθήνα και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα