Δήμος απέστειλε εξώδικο σε ζευγάρι που κλείνει λακκούβες (vid)

Newsroom
Δήμος απέστειλε εξώδικο σε ζευγάρι που κλείνει λακκούβες (vid)
Καμιά φορά το να συνεισφέρεις στην κοινωνία μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες.

Ο Άλεξ και η Ντέιζι Ντε Λα Ρόσα είναι ένα ζευγάρι που ζει και εργάζεται στο Κόμπτον της Καλιφόρνιας. Η δουλειά τους είναι η παράδοση δεμάτων: η Ντέιζι οδηγεί το βανάκι και ο Άλεξ κάνει τις παραδόσεις.

Έχοντας απαυδήσει από τις λακκούβες που προκαλούν συχνά κλατάρισμα ελαστικών, αποφάσισαν να αναλάβουν δράση. Άρχισαν να ρίχνουν άσφαλτο και να κλείνουν τις λακκούβες. Η πρωτοβουλία τους κέντρισε την προσοχή του κοινού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς πολλοί άρχισαν να τους προτείνουν σημεία του οδικού δικτύου που χρειάζονται επιδιόρθωση.

Δεν είδαν όμως όλοι με... καλό μάτι το κοινωνικό τους έργο. Ο Δήμος του Κόμπτον απέστειλε εξώδικο στο ζεύγος Ντε Λα Ρόσα, καλώντας τους να σταματήσουν άμεσα «τις μη εξουσιοδοτημένες εργασίες στους δημόσιους δρόμους».

Στο εξώδικο αναφέρεται επίσης ότι οι ενέργειές τους «θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια ασφάλεια και την ακεραιότητα των υποδομών της πόλη. Είναι επιτακτική ανάγκη όλες οι εργασίες συντήρησης και επισκευής στους δημόσιους δρόμους να διεξάγονται σύμφωνα με τους καθιερωμένους κανονισμούς και διαδικασίες για να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η ευημερία των κατοίκων και των επισκεπτών μας».

Το ζεύγος Ντε Λα Ρόσα αντιμετωπίζει την πιθανότητα επιβολής προστίμου από τις αρχές αλλά και την κάλυψη αστικής ευθύνης για ζημιές που μπορεί να προκληθούν από τις ενέργειές τους. Μήπως ο Δήμος θα έπρεπε να κλείσει και καμιά λακκούβα, πέρα από την αποστολή εξωδίκων;

Photo Credits: ABC7

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!