F1 - Χάμιλτον: «Ενθουσιάστηκα όταν ήρθε η βροχή»

F1 - Χάμιλτον: «Ενθουσιάστηκα όταν ήρθε η βροχή»
O Βρετανός οδηγός της Mercedes-AMG μίλησε για την καλύτερη επίδοσή του στη φετινή αγωνιστική σεζόν της Formula 1.

Ο Λιούις Χάμιλτον έδωσε μία αφορμή στη Mercedes-AMG να χαμογελά στις κατατακτήριες δοκιμές για τον Αγώνα Σπριντ του Grand Prix Κίνας. Ο Βρετανός κατέκτησε τη 2η θέση με έναν εξαιρετικό χρόνο και ήταν πίσω μόνο από τον Λάντο Νόρις της McLaren Racing. Η επίδοση του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή τού έφερε μεγάλη ικανοποίηση. Μιλώντας στο Skysports, o οδηγός της Mercedes-AMG είπε: «Ήταν πολύ δύσκολες συνθήκες. Δεν υπήρχε καθόλου πρόσφυση στην πίστα για κανέναν οδηγό. Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Όταν είδα τη βροχή να έρχεται ενθουσιάστηκα. Σε στεγνό οδόστρωμα δεν είμαστε αρκετά γρήγοροι. Οπότε ήταν ήρθε η βροχή σκέφτηκα πως θα είχα μια καλή ευκαιρία και το μονοθέσιο ζωντάνεψε».

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τον αυριανό Αγώνα Σπριντ και το τι περιμένει, ο Χάμιλτον είπε: «Όλα εξαρτώνται από τις συνθήκες που θα επικρατούν. Αν βρέχει όπως σήμερα τότε θα έχουμε μια καλή ευκαιρία να είμαστε ψηλά στην κατάταξη. Αν δεν βρέχει τότε οι Ferrari και οι Red Bull θα μας περάσουν. Ελπίζω σε αυτήν την περίπτωση να κρατήσω άλλους οδηγούς πίσω μου».

Ο Αγώνας Σπριντ του Grand Prix Κίνας είναι προγραμματισμένος για τις 6:00πμ ώρα Ελλάδος το πρωί του Σάββάτου. Μην χάσετε το LIVE του gMotion by Gazzetta και της Ford από τις 5:45 ώρα Ελλάδος για να μπείτε σε κλίμα αγώνα.

Φωτογραφίες: Mercedes-AMG F1 media/LAT

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!