Νίκος Βενέτης «Vene»: Ένας τραυματισμός λίγο πριν υπογράψει στον Παναθηναϊκό, τον έκανε gamer (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Νίκος Βενέτης «Vene»: Ένας τραυματισμός λίγο πριν υπογράψει στον Παναθηναϊκό, τον έκανε gamer (vid)
Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο σε ακαδημίες και στα 20 του ήταν έτοιμος να υπογράψει με την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ο Νίκος Βενέτης, γνωστός ως «Vene» στην κοινότητα των gamers, ασχολήθηκε με τα παιχνίδια από τύχη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Action24, ασχολήθηκε με τα παιχνίδια από τύχη ή πιο σωστά από έναν τραυματισμό.

Συγκεκριμένα, από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο σε ακαδημίες και στα 20 του ήταν έτοιμος να υπογράψει με την ομάδα του Παναθηναϊκού, όταν τραυματίστηκε σοβαρά και αναγκάστηκε να περάσει μήνες στο νοσοκομείο.

«Όταν ήμουν στο νοσοκομείο, δεν είχα τι να κάνω όλο αυτόν τον καιρό. Χάζευα κάποια βιντεάκια στα οποία ήταν ένας άλλος youtuber που έκανε live και είχε κόσμο να αλληλεπιδρά μαζί του και να τον βλέπουν π.χ. 3.000 άτομα», ανέφερε ο Νίκος Βενέτης.

Τότε ήταν που ξεκίνησε το gaming και στην διάρκεια της καραντίνας αποφάσισε να κάνει stream τα παιχνίδια του.

«Η αδρεναλίνη στο συγκεκριμένο παιχνίδι έρχεται από τους άλλους. Ειδικά στο GTA. Δηλαδή, αν παριστάνεις τον ρόλο του αστυνόμου κυνηγάς κάποιους εγκληματίες. Οπότε υπάρχει αδρεναλίνη σε όλο αυτό. Πρέπει να δείξεις στον κόσμο ότι το ζεις σαν να είσαι εκείνη την στιγμή και να τρέχεις, ώστε να είναι και πιο διαδραστικό. Πιο αληθινό. Το να είσαι αληθινός γενικότερα, είτε στο παιχνίδι είτε γενικά σαν άνθρωπος, είναι αυτό που κάνει και τον κόσμο να σ' αγαπήσει και να σε στηρίζει μετέπειτα», ανέφερε ο streamer.

Σήμερα, διατηρεί έναν από τους δημοφιλέστερους gaming λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με δεκάδες χιλιάδες ακολούθους. Έχει πραγματοποιήσει στο παρελθόν 65 ώρες συνεχόμενο streaming.

Ζει επαγγελματικά πια από το gaming και πλέον δεν παίζει μόνο παιχνίδια, αλλά εμβαθύνει στον ρόλο του κάθε ήρωα, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικός στους θεατές του.

«Αν είσαι αστυνομικός, πρέπει να φέρεσαι σαν αστυνομικός. Υπάρχουν άτομα που διαβάζουν ολόκληρο τον ποινικό κώδικα σε αυτό το παιχνίδι για να μπορέσουν να παριστάνουν καλά τον ρόλο τους. Απλά εγώ όλο αυτό το έχω προμελετήσει. Είναι σαν να γράφω δικά μου σενάρια και να βλέπει ο άλλος ταινία μικρού μήκους. Απλά έχω μια ομάδα από πίσω μου για να βγουν άρτια όλα αυτά», τονίζει.