Eurovision 2024: Αποκαλύφθηκε η σκηνή του φετινού διαγωνισμού και δίχασε τον κόσμο στα social media (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Eurovision 2024: Αποκαλύφθηκε η σκηνή του φετινού διαγωνισμού και δίχασε τον κόσμο στα social media (vid)
Αποκαλύφθηκε η σκηνή της Eurovision 2024, αλλά εάν κρίνουμε από τα σχόλια στα social media μάλλον δίχασε τους φαν του μουσικού διαγωνισμού εξαιτίας του σχήματός της.

Πλάνα από τη σκηνή της φετινής Eurovision είδαν το φως της δημοσιότητας. Την Τρίτη 7 Μαΐου ξεκινά ο 68ος διαγωνισμός τραγουδιού στο Μάλμε της Σουηδίας και ο επίσημος λογαριασμός του θεσμού στο Twitter αποκάλυψε τον χώρο.

«Καλησπέρα Ευρώπη! Ήρθε η ώρα να δείτε... τη σκηνή σας!», αναφέρει η ανάρτηση.

Φέτος, μάλιστα, η σκηνή διαφέρει αρκετά από ό,τι έχουμε δει τα προηγούμενα χρόνια, αφού έχει σχήμα σταυρού, κάτι όμως που εάν κρίνουμε από τα σχόλια των χρηστών δεν άρεσε καθόλου.

Πριν λίγες ημέρες, όταν κυκλοφόρησε μία φωτογραφία της σκηνής από τις προετοιμασίες της διοργάνωσης στο Twitter, προβλημάτισε πολλούς από τους θαυμαστές του μουσικού διαγωνισμού σχετικά με τη χωρητικότητά του.

Πολλοί φαν βρήκαν τη σκηνή πολύ μικρή, ενώ δεν έλειψαν και εκείνοι που εξέφρασαν φόβο μην τυχόν πέσει κανένας τραγουδιστής ή χορευτής.

«Φαντάζομαι το budget είναι μικρό. Μοιάζει με πασαρέλα, όχι με τη σκηνή της Eurovision», «Υπάρχει χώρος για να χορέψουν;», «Το σαλόνι μου είναι μεγαλύτερο», «Μοιάζει περισσότερο με σκηνή για τη Junior Eurovision», «Μοιάζει με σκηνή για εθνικό τελικό», «Η χειρότερη σκηνή ever», είναι ένα μικρό δείγμα των αρνητικών σχολίων που έγιναν.

Βέβαια, δεν έλειψαν και εκείνοι που ενθουσιάστηκαν με τη σκηνή, χαρακτηρίζοντάς την «εντυπωσιακή», «μαγική» και σχολιάζοντας πως η Σουηδία ξέρει πάντα να κάνει τη διαφορά.