ΠΑΟΚ: Ολοκλήρωσε τη δουλειά, στα ημιτελικά των play off

Δημήτρης Ντζάνης
O ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τη δουλειά, στα ημιτελικά των play off

bet365

O ΠΑΟΚ νικώντας τον Απόλλωνα Σμύρνης με 14-13 στα πέναλτι (καν. αγ. 10-10), γιορτάζει την παρουσία του στα ημιτελικά των play off στην Α1 πόλο ανδρών.

O ΠΑΟΚ γιορτάζει μια πολύ μεγάλη επιτυχία, την πρόκριση στα ημιτελικά των play off στο πρωτάθλημα πόλο της Α1 ανδρών.

Στο κατάμεστο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Απόλλωνα Σμύρνης με 14-13 στα πέναλτι (καν. αγ. 10-10) και σε συνδυασμό με τη νίκη και στο Σεράφειο κολυμβητήριο έκανε το 2-0 και τελείωσε τη σειρά της προημιτελικής φάσης των play off. Παράλληλα, ο Δικέφαλος εξασφάλισε την ευρωπαϊκή έξοδο και έπειτα από επτά χρόνια εμφανίζεται ξανά στην 4άδα του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τη Βουλιαγμένη, όμως ο τεχικός του Θοδωρής Χατζηθεοδώρου και οι παίκτες του προς το παρόν απολαμβάνουν το νέκταρ της επιτυχίας.

Ο Απόλλων Σμύρνης ξεκίνησε ως φαβορί στη σειρά, όμως δεν τα κατάφεραν και έπειτα από πέντε σερί παρουσίες στην 4άδα, τώρα θα παίξει για τις θέσεις 5-8 με αντίπαλο τον ΓΣ Περιστερίου, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας.

Ο αγώνας στο Ποσειδώνιο είχε δραματική εξέλιξη. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 10-7 με το τέλος της 3ης περιόδου, όμως ο Απόλλων με τρία αναπάντητα γκολ ισοφάρισε 10-10 και ο προημιτελικός κρίθηκε στα πέναλτι.

Εκεί ο Γαλανόπουλος έπιασε τη 2η εκτέλεση των γηπεδούχων, όμως ο Χάρης Αϊβαλιώτης απάντησε, αποκρούοντας δύο πέναλτι, το τελευταίο από τον Σολανάκη, έστειλε τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά.

aivaliotis

Τα οκτάλεπτα: 5-4, 3-2, 2-1, 0-3
Τα πέναλτι 4-3.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας, Λασκαρίδης 3, Προσινικλής Ν. 1, Καπράγκος, Κεχαλάρης Ι. 3, Τσολακούδης 2, Ξυλάς, Ντέλιτς 3, Προσινικλής Π., Κόουπμαν 1, Κουγιούνης, Σιορδίλης, Σαλεχ, Καρατζάς

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 2, Μόκκας 1, Τρούλος 1, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι 2, Χονδροκούκης, Γωνιωτάκης 2, Γαρδίκας 2, Τσαχειλίδης, Σολανάκης 3, Τσιαβαλιάρης, Τόττης


@Photo credits: INTIME
 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα