Ολυμπιακοί Αγώνες: Στα 300.000 τα προφυλακτικά που θα διατεθούν στο Ολυμπιακό Χωριό

Δημήτρης Ντζάνης
Τα κρεβάτια στο Ολυμπιακό Χωριό στο Παρίσι

bet365

Οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού θα διαθέσουν 300.000 προφυλακτικά στους 9.000 αθλητές και αθλήτριες που θα μείνουν στο Ολυμπιακό Χωριό.

Το Παρίσι είναι η «πόλη του Φωτός», αλλά και η πόλη της αγάπης και του έρωτα, έτσι οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων φρόντισαν ήδη για τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα βρεθούν το καλοκαίρι στη γαλλική πρωτεύουσα.

Οπως ανακοινώθηκε, 300.000 προφυλακτικά θα είναι διαθέσιμα στους 9.000 αθλητές και αθλήτριες κατά την παραμονή τους στο Ολυμπιακό Χωριό, στη διάρκεια των αγώνων, που θα ξεκινήσουν στις 26 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν στις 11 Αυγούστου.

Οι Γάλλοι θέλουν οι συμμμετέχοντες στους Ολυμπιακούς Αγώνες, να περάσουν όσο το δυνατόν πιο όμορφα κατά την παραμονή τους στο Ολυμπιακό Χωριό, που βρίσκεται στην καρδιά του Παρισιού, με θέα τον Σηκουάνα.

Πριν από τρία χρόνια στο Τόκιο, τα μέτρα ήταν ιδιαίτερα αυστηρά εξ αιτίας του κορονοϊού εντός του Ολυμπιακού Χωριού.

Τώρα στο Παρίσι οι συνθήκες θα είναι πιο χαλαρές και οι διοργανωτές θέλοντας να ενισχύσουν το ασφαλές σεξ, θα μοιράσουν 300.000 προφυλακτικά. Αυτός ο αριθμός ισοδυναμεί με δύο προφυλακτικά την ημέρα για κάθε αθλητή και αθλήτρια, διόλου άσχημα.

Κρεβάτια από χαρτόνι

Παράλληλα, τα κρεβάτια που θα κοιμούνται και θα ξεκουράζονται οι αθλητές, είναι κατασκευασμένα από χαρτόνι. Ωστόσο οι αντοχές τους θα είναι για βάρη μέχρι 250 κιλών, που σημαίνει πως θα μπορούν να αντέχουν περισσότερα από ένα άτομο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα