Ο γεροΓιοβάισα δίνει απαντήσεις μετά την Κυριακή του... τρόμου!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ο γεροΓιοβάισα δίνει απαντήσεις μετά την Κυριακή του... τρόμου!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα μετά την Κυριακή του... τρόμου επιστρέφει για να μείνει όρθιος και να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών!

Ταμπλό και... κουβάς! Αφήσαμε το μπάσκετ, ρίξαμε το βάρος στο Ελληνικό πρωτάθλημα και φάγαμε τα μούτρα μας. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έκαναν… χαρακίρι και γω κλαίω τη μοίρα μου στον Πύργο Γκεντιμίνας. Πριν την προτελευταία στροφή στη EuroLeague, έχει ματς στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Θα βγάλει αντίδραση ο Ολυμπιακός μετά την αποχώρηση Μίτσελ; Θα περάσουν οι «πράσινοι» από τον Άρη; Γι αυτό ο γεροΓιοβάισα κάνει βουτιά στα βαθιά.

Αρχή με το ματς του Παναθηναϊκού στο «Κλ. Βικελίδης». Από την γκέλα της χρονιάς προέρχεται ο Παναθηναϊκός, από τεράστια ανατροπή ο Άρης. Να ρισκάρω στο διπλό; Το κίνητρο είναι τεράστιο και το 2.60 είναι η πρώτη μου επιλογή! Οι «πράσινοι» και στην προηγούμενη επίσκεψη στο ίδιο γήπεδο απέδειξαν πως είναι καλύτερη ομάδα, έχουν περισσότερες λύσεις, μα περισσότερο, έχουν τη δίψα για τη νίκη. Βλέπω Σπόραρ βασικό, ταιριάζει καλύτερα στο πλάνο του ματς και να πάρει... εκδίκηση για το χαμένο πέναλτι της Κυριακής προσφέρεται στο 3.60.

Ντερμπάρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» κι εχω την αίσθηση πως ο χαμένος... χάνεται! Θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό η αλλαγή προπονητή; Κανέναν δεν συμφέρει η ισοπαλία, κανείς δεν μπορεί να παίξει για το 0-0 και τα θέματά τους τα έχουν στα μετόπισθεν. Κάτι μου λέει πως το Χ2 πρέπει να είναι η βασική επιλογή, όμως θα σταθώ στο να σκοράρουν και οι δυο ομάδες, επιλογή που προσφέρεται στο 2.00. Γι αυτούς που ρισκάρουν, G/G και Over 2.5 με Ενισχυμένη Απόδοση στο 3.50.

Δεν θα σας έλεγα αντίο χωρίς… Clasico! Eπαναληπτικός κυπέλλου, η Μπάρτσα έχει στις αποσκευές της το 1-0 που πήρε στο Μπερναμπέου. Δεν είναι εύκολο να κάνει τέταρτη νίκη σε τόσο μικρό διάστημα απέναντι στη Ρεάλ. Πολλές οι απουσίες των Καταλανών στην άμυνα και στα χαφ. Η «Βασίλισσα» παίζει για το γόητρο κι επιλογή μου είναι το Χ2, αλλά και το Over 2.5 (στο 1.71). Ενισχυμένη Απόδοση, Λεβαντόφσκι και Μπενζεμά Over 1.5 σουτ εντός εστίας ο καθένας στο 5.50!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα