EuroLeague: Πώς θα ήταν τα γήπεδα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην πόλη και με ποδοσφαιρική μορφή;

Το γήπεδο του Παναθηναϊκού με... ποδοσφαιρική πινελιά.
Η Marca επιχείρησε, με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, να... αλλάξει τα γήπεδα των ομάδων της EuroLeague, τοποθετώντας τα σε διάσημα μνημεία ή σήματα κατατεθέν για κάθε πόλη.

Μία πινελιά... τεχνητής νοημοσύνης. Μπόλικη φαντασία. Και μερικά μνημεία ή τοποθεσίες που μπορούν να αλλάξουν μία μπασκετική έδρα. Η Marca επιχείρησε να προσφέρει μία διαφορετική οπτική στα γήπεδα των ομάδων της EuroLeague, βασισμένη σε σε διάσημα μνημεία ή σήματα κατατεθέν για κάθε πόλη. Και μία γερή ποδοσφαιρική νότα.

Για παράδειγμα, το γήπεδο του Παναθηναϊκού διαθέτει το κέντρο της Αθήνας και φυσικά την Ακρόπολη, η οποία κοσμεί και τη φετινή φανέλα των πράσινων.

Η φωτογραφία θυμίζει κάτι από Ηρώδειο σε συνδυασμό με το Καλλιμάρμαρο και φυσικά δεκάδες χιλιάδων θέσεων για τους θεατές.

Το γήπεδο του Παναθηναϊκού

Όσο για τον Ολυμπιακό; Το γήπεδο που επιλέχθηκε, φυσικά σε κόκκινη απόχρωση, θυμίζει κάτι από τη «Φωλιά του Πουλιού» στο Πεκίνο και βρίσκεται φυσικά ακριβώς δίπλα στο λιμάνι!

Βέβαια, η λεζάντα της Marca το αναφέρει ως το λιμάνι της Αθήνας, αλλά προφανώς και το λιμάνι του Πειραιά.

Το γήπεδο του Ολυμπιακού.

Η τεχνητή νοημοσύνη διάλεξε κάτι που θυμίζει το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για την μπασκετική Ρεάλ Μαδρίτης, ένα από τα λίγα «νέα» γήπεδα που δεν είναι ανοικτό, ενώ για την Μπαρτσελόνα δεσπόζει η «Σαγράδα Φαμίλια» το πιο διάσημο σημείο της πόλης της Βαρκελώνης, με το γήπεδο να βρίσκεται μπροστά στην είσοδό της.

Φυσικά οι χρωματισμοί είναι μπλαουγκράνα, ενώ το σχήμα του γηπέδου θυμίζει κάτι από όστρακο.

Το γήπεδο της Μπαρτσελόνα.

@Photo credits: Marca

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.