Λιετκαμπέλις: Επικό 18-0 σε 6:49 κόντρα στην Τουρκ Τέλεκομ και νίκη!

Λιετκαμπέλις: Επικό 18-0 σε 6:49 κόντρα στην Τουρκ Τέλεκομ και νίκη!

Φάση από τον αγώνα Λιετκαμπέλις - Τουρκ Τέλεκομ.
Η Λιετκαμπέλις έκανε το θαύμα και πήρε μία απίστευτη νίκη, αφήνοντας την Τουρκ Τέλεκομ χωρίς πόντο για 6:49 στο τέλος της 4ης περιόδου και στην παράταση, μέχρι τη νίκη με 93-86!

Στο EuroCup γίνονται πράματα και θάματα. Με την Λιετκαμπέλις, η οποία βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τον Άρη, να έχει την τιμητική της αυτή την εβδομάδα. Η ομάδα από τη Λιθουανία βρέθηκε πίσω στο σκορ στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Τουρκ Τέλεκομ (86-75).

Το ρολόι έδειχνε ένα λεπτό και σαρανταεννιά δεύτερα μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας. Από εκείνο το σημείο και μέχρι να ολοκληρωθεί η παράταση, διαδικασία στην οποία οδηγήθηκε το ματς (86-86) η Τουρκ Τέλεκομ δεν σκόραρε!

Δέχτηκε 18 αναπάντητους πόντους, με την Λιετκαμπέλις να παίρνει τη νίκη με σκορ 93-86! Βελτίωσε το ρεκόρ της σε 3-4, ενώ η τουρκική ομάδα... βυθίστηκε στο 1-6.

@Photo credits: Lietkabelis twitter

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.