Gazzetta Eurotrip #16: Οι 5 καλύτεροι πανηγυρισμοί που ξεχωρίσαμε στη φάση των ομίλων

Branded Content Team
...
H ομάδα του Gazzetta βρίσκεται στη Γερμανία με την υποστήριξη της Novibet και ενόψει αγωνιστικού ρεπό στο Euro και θυμάται τους πανηγυρισμούς που μας τράβηξαν το ενδιαφέρον στους ομίλους.

Το Eurotrip του Gazzetta με την υποστήριξη της Νοvibet συνεχίζεται. Το δεύτερο ρεπό του Euro μάς βρήκε και πάλι στη σχεδόν ήσυχη πόλη του Ντίσελντορφ. Μια βόλτα στην περιοχή, απολαμβάνοντας το ποτάμι, το πάρκο και τους δρόμους χωρίς το άγχος των αγώνων. Βλέποντας στιγμές που ζήσαμε στη φάση των ομίλων.

@gazzetta.gr 🇪🇺⚽️🚙 EUROTRIP by Novibet και το ταξιδι δεν σταματά με την υποστήριξη της @novibet.gr Σήμερα κάνουμε ανασκόπιση στους 5 πιο δυνατούς πανηγυρισμούς που έζησαν οι οπαδοί των εθνικών ομάδων (και μαζί τους και 'μεις) στη φάση των ομίλων του φετινού Euro. Εαν συμμετείχε η Ελλάδα μας, όλοι ξέραμε ποια θα ήταν στο #1. #gazzettagr #eurotrip #novibetgr #novi #novibetTHELO #noviapp ♬ πρωτότυπος ήχος - gazzetta.gr

Πανηγυρισμοί που μας τράβηξαν το ενδιαφέρον. Γιατί ποδόσφαιρο ίσον συναίσθημα και χωρίς τους χτύπους της καρδιάς η μπάλα δεν χτυπάει το ίδιο.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurotrip του Gazzetta powered by Νοvibet.

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα