Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (1/10) στο Gazzetta

Newsroom
protoselida 26/9

bet365

Ο Ολυμπιακός που βρήκε τους παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά στα μεγάλα ματς και ο Αλόνσο που παραμένει στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά τη χειρότερη εκκίνηση των Πρασίνων στο πρωτάθλημα, από το 2010.

Sport Day: Παίζει... καθυστερήσεις! Με τον Αλόνσο στον πάγκο, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει τη χειρότερη εκκίνησή του από το 2010 που κατέκτησε το τελευταίο του πρωτάθλημα. Ο 49χρονος ή γυρίζει το κλίμα ή τα μαζεύει και φεύγει.

Live Sport: Μένει και βλέπουμε. Στον πάγκο του Παναθηναϊκού με Μπάνια Λούκα και Ολυμπιακό ο Ντιέγκο Αλόνσο που υποτίθεται πως θα «έχει τον χρόνο να το γυρίσει».

Φως των Σπορ: Έστειλε μήνυμα. Ο Ολυμπιακός βρήκε ξανά τους παίκτες (Βεζένκοφ, Ντόρσεϊ) που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στα μεγάλα ματς και περιμένει να μπει στην εξίσωση και ο Φουρνιέ.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Και τώρα τρέξτε, Αταμάν, Κωστάκη, Δημητράκη. Ο Θρύλος προκαλεί αναταράξεις στο εσωτερικό και το εξωτερικό.

Ώρα των Σπορ: Είναι «φονιάς». Ο Πιερό έχει ξεκινήσει με δύο γκολ με κεφαλιές την καριέρα του στην ΑΕΚ και γενικά στο ντέρμπι ήταν ασταμάτητος.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα