Ολυμπιακός: Αυξημένη ζήτηση των εισιτηρίων για το τουρνουά στην Κρήτη

Ολυμπιακός: Αυξημένη ζήτηση των εισιτηρίων για το τουρνουά στην Κρήτη

Newsroom
Ολυμπιακός: Αυξημένη ζήτηση των εισιτηρίων για το τουρνουά στην Κρήτη

bet365

Οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν ήδη προμηθευτεί αρκετά από τα εισιτήρια του «Ευρωλιγκάτου» Crete International Basketball Tournament, που θα διεξαχθεί το διήμερο 14-15 Σεπτεμβρίου.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ξεκινήσει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την προετοιμασία του, ενόψει της επόμενης σεζόν. Με τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα να καταφτάνουν στο Φάληρο, αφού την Τρίτη ήρθαν και οι δύο Σέρβοι, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Φίλιπ Πετρούσεφ.

Και τους «ερυθρολεύκους» να ανεβάζουν στροφές, με τα φιλικά προετοιμασίας να είναι προ των πυλών. Ένα από τα τουρνουά που θα συμμετάσχει ο Ολυμπιακός, είναι αυτό στην Κρήτη. Το Crete International Basketball Tournament θα διεξαχθεί το διήμερο 14-15 Σεπτεμβρίου, με τη ζήτηση για τα εισιτήρια να είναι αρκετά μεγάλη.

Οι φίλοι των Πειραιωτών μπορούν να δουν την ομάδα τους να αντιμετωπίζει το βράδυ του Σαββάτου (14/9 - 20:30) τη Βίρτους Μπολόνια και ανάλογα με το αποτέλεσμα να παίξει την Κυριακή (15/9) κόντρα σε Φενέρμπαχτσε ή Αρμάνι Μιλάνο.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων στα εισιτήρια υπάρχουν αρκετά πακέτα αλλά και έκπτωση για όσους θέλουν να βρεθούν το διήμερο και να παρακολουθήσουν το τουρνουά, με το κλειστό του Ηρακλείου να αναμένεται να φιλοξενήσει αρκετό κόσμο.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα