Ολυμπιακός: Έφτασαν στην Κρήτη οι «ερυθρόλευκοι»

Ολυμπιακός: Έφτασαν στην Κρήτη οι «ερυθρόλευκοι»

Newsroom
Ο Εβάν Φουρνιέ

bet365

Ο Ολυμπιακός έφτασε στον Ηράκλειο όπου θα συμμετάσχει στο Crete International Basketball Tournament μαζί με τη Φενέρμπαχτσε, την Αρμάνι Μιλάνο και τη Βίρτους Μπολόνια.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έφτασαν χωρίς προβλήματα στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου θα λάβουν μέρος στο διήμερο (14-15) τουρνουά Crete International Basketball Tournament. Από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στην αποστολή δεν βρίσκονται οι τραυματίες Μουσταφά Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Κίναν Έβανς αλλά και ο Σακιέλ ΜακΚίσικ, ο οποίος έχει υπέστη τενοντίτιδα επιγονατιδικού.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν αρχικά με τη Βίρτους Μπολόνια (14/9) ενώ στη συνέχεια θα αντιμετωπίσουν μία εκ των Φενέρμπαχτσε ή Αρμάνι Μιλάνο, με τις υπόλοιπες ομάδες να έχουν φτάσει και αυτές στην Ελλάδα για το τουρνουά.

Μάλιστα, οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά έγιναν πόλος έλξης για πολλούς φιλάθλους του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο.

Από την άφιξη του Ολυμπιακού

Από την άφιξη της Φενέρ στην Κρήτη

Από την άφιξη της Αρμάνιο Μιλάνο

Ο Λαρεντζάκης

@Photo credits: Στέφανος Ραπάνης, Κώστας Μεταξάκης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα