Ολυμπιακός: Κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στον τελικό της Κρήτης

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Εβάν Φουρνιέ του Ολυμπιακού

bet365

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό του τουρνουά της Κρήτης όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Φενέρμπαχτσε απόψε, Κυριακή (15/9, 20:30).

Στο Ηράκλειο της Κρήτης, το βράδυ του Σαββάτου ο Ολυμπιακός μπόρεσε να επικρατήσει της Βίρτους Μπολόνια με 78-66 και να εξασφαλίσει τη θέση του στον τελικό του Crete International Basketball Tournament.

Η ομάδα του Πειραιά θα αντιμετωπίσει στα «Δύο Αοράκια» τη Φενέρμπαχτσε του Σάρας Γιασικεβίτσιους, με το τζάμπολ της αναμέτρησης να είναι προγραμματισμένο για απόψε, Κυριακή (15/9) στις 20:30. Το ματς θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 4 (Live η εξέλιξη του παιχνιδιού στο Gazzetta).

Από την πλευρά του ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του όπως και στο πρώτο ματς τους τραυματίες Νίκολα Μιλουτίνοφ, Μουσταφά Φαλ, Κίναν Έβανς και Σακιέλ ΜακΚίσικ.

Στον αγώνα της τρίτης θέσης, η Βίρτους Μπολόνια θα αντιμετωπίσει την Αρμάνι Μιλάνο στις 18:00.

@Photo credits: eurokinissi, ΡΑΠΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα