Ματσιούλις: «Ο Αλβέρτης έφερε… αυτοπεποίθηση» (vid)

Ματσιούλις: «Ο Αλβέρτης έφερε… αυτοπεποίθηση» (vid)

Φάνης Παναγιώτου
Ματσιούλις: «Ο Αλβέρτης έφερε… αυτοπεποίθηση» (vid)
Ο Γιόνας Ματσιούλις σχολίασε την αλλαγή στον «πράσινο» πάγκο και τόνισε πως ο Φραγκίσκος Αλβέρτης έφερε αυτοπεποίθηση στον Παναθηναϊκό.

Η Ευρωλίγκα έκανε…focus στον Γιόνας Ματσιούλις, ο οποίος αρχικά τόνισε: «Πάντα ήμουν ενεργητικός, δεν αντεχόμουν. Τότε ήταν που με έβαλαν στη σχολή μπάσκετ του Άρβιντας Σαμπόνις. Μετά τις προπονήσεις, πήγαινα λίγο πιο χαλαρός στο σπίτι, είχαμε μεγαλύτερη συγκέντρωση στο σχολείο, στα μαθήματα και τα διαβάσματα. Μπορώ να πω ότι με βοήθησε πολύ (γελάει)».

Για το γεγονός ότι βρίσκεται ανάμεσα στους καλύτερους… κλέφτες της Ευρωλίγκας, ο Λιθουανός φόργουορντ σχολίασε: «Είναι μέρος του παιχνιδιού μου. Προσπαθώ να παίξω σκληρή άμυνα και... αυτά συμβαίνουν όταν κάνεις τη δουλειά. Σε εμένα συμβαίνει λίγο πιο συχνά, γιατί είμαι πάντα στη μέση μιας διεκδίκησης ριμπάουντ, της όποιας μπάλας είναι στον αέρα. Προσπαθώ να βοηθώ με όποιον τρόπο μπορώ την ομάδα μου»

Όσο για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, ο Γιόνας Ματσιούλις είπε: «Το πιο σημαντικό που έφερε ο νέος προπονητής, είναι η αυτοπεποίθηση. Μας άφησε να παίξουμε λίγο πιο ελεύθερα, με μεγαλύτερη ταχύτητα και πίεση στην μπάλα».

Δείτε το video:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.