Κεραυνός Στροβόλου - Πετρολίνα ΑΕΚ: Την Παρασκευή ο τελικός του Σούπερ Καπ

Newsroom
ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΜΠΑΣΚΕΤ
Κεραυνός Στροβόλου και Πετρολίνα ΑΕΚ διασταυρώνονται την προσεχή Παρασκευή (4/10, 19:30), για τον πρώτο τίτλο της σεζόν στο μπάσκετ, το Σούπερ Καπ.

Η ώρα για τον πρώτο τίτλο της σεζόν στο κυπριακό μπάσκετ πλησιάζει. Την ερχόμενη Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου και ώρα 19:30, Κεραυνός Στροβόλου και Πετρολίνα ΑΕΚ θα διεκδικήσουν το Σούπερ Καπ στο «Κώστας Παπαέλληνας».

Τυπικά γηπεδούχος θα είναι η ομάδα του Μιχάλη Κακιούζη, που την περασμένη αγωνιστική περίοδο κατέκτησε το ντάμπλ, ενώ σύμφωνα με την ενημέρωση, κάθε ομάδα θα λάβει 200 εισιτήρια για τον αγώνα, με την τιμή να έχει οριστεί στα 5 ευρώ.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη Cytavision.

Η επίσημη ενημέρωση:

Γενική Ενημέρωση για το ΟΠΑΠ Super Cup Ανδρων 2024

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024, κλειστή αίθουσα «Κωστας Παπαέλληνας», στον Στρόβολο στις 19:30 .

Γηπεδούχο σωματείο: ως τυπικά γηπεδούχο σωματείο έχει οριστεί ο «ΚΕΡΑΥΝΟΣ Στροβόλου».

Φιλοξενούμενο σωματείο: ως τυπικά φιλοξενούμενο σωματείο έχει οριστεί η «ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ΑΕΚ».

Κερκίδες φιλάθλων: Οι φίλαθλοι του σωματείου «ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ΑΕΚ» θα καταλάβουν την κύρια κερκίδα, θα εισέλθουν από την κύρια είσοδο και θα καθίσουν στην κερκίδα πίσω από τον πάγκο της ομάδας τους.

Οι φίλαθλοι του σωματείου «ΚΕΡΑΥΝΟΣ Στροβόλου» θα καταλάβουν την απέναντι κερκίδα από τους πάγκους των ομάδων. Το κάθε σωματείο μπορεί να έχει στο σύνολο 200 θέσεις!!

Εισιτήρια προς €5,00 για όλες ανεξάρτητα τις ηλικίες. Εισιτήρια θα πωλούνται μόνο online και ο διαδικτυακός σύνδεσμος είναι ο παρακάτω:

https://cbf.stadium-360.net/guest/main/events/3705/sectors

Σημειώνεται ότι στις εισόδους του γηπέδου, θα υπάρχει έλεγχος για εισιτήριο και κάρτα φιλάθλου.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την CYTAVISION

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα