Basket League Κύπρου: Η δράση συνεχίζεται με τους Ευρωπαίους να...φιλοξενούνται

Newsroom
keravnos
Με δυο αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στην ΟΠΑΠ Basket League, με την ΕΝΠ να υποδέχεται τον Κεραυνό Στροβόλου και τον Αχιλλέα Καϊμακλίου να φιλοξενεί την ΑΕΚ Λάρνακας

Οι δυο εκ των τριών ομάδων που αγωνίστηκαν στην Ευρώπη και το FIBA Europe Cup, (Κεραυνός και ΑΕΚ), φιλοξενούνται στη δεύτερη αγωνιστική της Basket League Κύπρου.

Η ΕΝΠ υποδέχεται τον Κεραυνό Στροβόλου στις 17:00 για να να ανοίξει η αυλαία της ημέρας. Μια Ένωση Νέων Παραλιμνίου, η οποία ακόμα βρίσκεται στη σκιά των καταγγελιών κατά του Μαντοβάνη, για αντιαθλητικό του χτύπημα στον Τάιρελ. Όλα αυτά συνέβησαν στην ήττα της από τον ΑΠΟΕΛ την περασμένη αγωνιστική. Στην αντίπερα όχθη η ομάδα από τον Στρόβολο, βρίσκεται ακόμα σε πελάγη ευτυχίας και κυρίως αγωνιστική ακμή μετά την πολύ μεγάλη νίκη επί της Μπραουνσβάιγκ την περασμένη Τετάρτη με σκορ 95-94 στη παράταση.

Η ΑΕΚ, η οποία ηττήθηκε βαριά από την Τόφας στην έδρα της μεσοβδόμαδα, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αχιλλέας Καϊμακλίου, στις 19:15.

Να υπενθυμίσουμε ότι εχθές, η ΑΕΛ πήρε μεγάλη νίκη επί της ΕΘΑ στη Λευκωσία με 57-84.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα