Ένωση Νέων Παραλιμνίου - Κεραυνός Στροβόλου 76-88: Με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μερος, πήραν το διπλό οι νταμπλούχοι

Newsroom
Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος, ο Κεραυνός Στροβόλου, με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος, πέρασε με το διπλό από το Παραλίμνι κόντρα στην Ένωση (76-88) στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Basket League.

Μεγάλο διπλό πανηγύρισε ο Κεραυνός Στροβόλου, ο οποίος επικράτησε με 76-88 εκτός έδρας κόντρα στην Ένωση Παραλιμνίου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο ματς και προηγήθηκαν στην πρώτη περίοδο κόντρα στους περυσινούς νταμπλούχους με το εντυπωσιακό 25-18. Μάλιστα συνέχισαν την «εκρηκτική» τους παρουσία στην επίθεση και στο δεύτερο δεκάλεπτο (22-17), με αποτέλεσμα να πάνε στο ημίχρονο προηγούμενοι με 47-35.
Ωστόσο, στην τρίτη περίοδο όλα άλλαξαν. Οι περυσινοί νταμπλούχοι, οι οποίοι προέρχονται και από μια τεράστια νίκη επί της Μπραουνσβάιγκ στο Fiba Eurocup, έκαναν μια εντυπωσιακή τρίτη περίοδο σε άμυνα και επίθεση (7-27) και γύρισαν την κατάσταση υπέρ τους.

Παρά τη φιλότιμη προσπάθεια της Ένωσης στο τέταρτο δεκάλεπτο, οι παίκτες του Μιχάλη Κακιούζη διατήρησαν το προβάδισμα μέχρι τέλους, για να πανηγυρίσουν ένα σπουδαίο διπλό.

Tα δεκάλεπτα: 25-18, 47-35, 54-62, 76-88

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα