ΟΠΑΠ Basket League: Ντέρμπι στο «Κώστας Παπαέλληνας» ανάμεσα σε Κεραυνό και Ανόρθωση

Newsroom
keraynos_anorthosis
Συνεχίζεται η δράση στην 3η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League με δυο παιχνίδια. Ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα σε Κεραυνό και Ανόρθωση στο «Κώστας Παπαέλληνας». Στο άλλο ματς της ημέρας, ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει την ΕΘΑ.

Συνεχίζεται η δράση στην 3η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League στην Κύπρο.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της Κυριακής θα γίνει το ντέρμπι της αγωνιστικής στο στάδιο «Κώστας Παπαέλληνας», με τον Κεραυνό να αναμετράται με την Ανόρθωση. Οι δυο ομάδες είναι αήττητες μέχρις στιγμής, με την ομάδα του Στροβόλου να έχει δώσει και τα δύο παιχνίδια της, ενώ η «Κυρία» να έχει αγωνιστεί μόνο ένα στην τρέχουσα σεζόν. Ο αγώνας αυτός θα αρχίσει στις 16:00.

Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί στην αίθουσα του «Απόλλωνα» στη Λεμεσό το βράδυ της Κυριακής (19:00) με τον Απόλλωνα, μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, να παίζει με την ΕΘΑ. Τόσο οι «γαλάζιοι» όσο και η ομάδα της Έγκωμης επιθυμούν να πάρουν την πρώτη τους νίκη.

Ρεπό σε αυτή την αγωνιστική έχει η Πετρολίνα ΑΕΚ.

 

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου

ΑΠΟΕΛ - Αχιλλέας Καϊμακλίου 95 - 71

Σάββατο 26 Οκτωβρίου

Payabl. ΕΚΑ ΑΕΛ BC - Ε.Ν. Παραλιμνίου 99 - 67

Κυριακή 27 Οκτωβρίου

Κεραυνός - Ανόρθωση 27/10, 16:00

Απόλλων - ΕΘΑ 27/10, 19:00

Ρεπό: Πετρολίνα ΑΕK

Photo Credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα