Λυκογιάννης μετά την ήττα στο Περιστέρι: «Ο ΠΑΟΚ άξιζε 100% τη νίκη σήμερα» (vid)

Λυκογιάννης μετά την ήττα στο Περιστέρι: «Ο ΠΑΟΚ άξιζε 100% τη νίκη σήμερα» (vid)

bet365

Ο ΠΑΟΚ έφυγε ηττημένος από το κλειστό της Τζον Κένεντι ωστόσο ο Άρης Λυκογιάννης εξήγησε πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» άξιζε 100% το ροζ φύλλο.

O ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή στο ματς με το Περιστέρι και ο Άρης Λυκογιάννης ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά από την ήττα με 68-67 στο τελευταίο ματς του Μάρβιν Τζόουνς με τους «ασπρόμαυρους»: «Κατ' αρχάς, αυτό που θέλω να πω είναι πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Γυρίσαμε ένα παιχνίδι από τους 11-12 πόντους, κάναμε εξαιρετική προσπάθεια, αξίζαμε 100% τη νίκη σήμερα, δεν έχω να πω απολύτως τίποτα άλλο»

Στη συνέχεια, είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Δεν έχω να πω πάρα πολλά για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν. Αντιμετώπισαν διαφορετικών ειδών καταστάσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μπόρεσαν και επέστρεψαν, περάσαμε μπροστά, είχαμε το μομέντουμ, δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, συνεχίζουμε. Καλή συνέχεια στο Περιστέρι στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα