Στη διάθεση της ΕΟΚ οι Κορομηλάς, Ζαχαρής και Κάρδαρης

Κορομηλάς

bet365

Η FIBA ενημέρωσε την ΕΟΚ πως οι τρεις Ελληνες διαιτητές μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε αγώνες αν επιθυμεί.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρησης είχε ρωτήσει την Διεθνή Ομοσπονδία για την υπόθεση των τριών Ελλήνων διαιτητών. Η FIBA απάντησε επίσημα ανάβοντας το «πράσινο φως» αφού ενημέρωσε την ΕΟΚ πως οι Ηλίας Κορομηλάς, Τάσος Κάρδαρης και Δημήτρης Ζαχαρής βρίσκονται στη διάθεση της ΕΟΚ αν αυτή θέλει να τους χρησιμοποιήσει.

Ακόμη δεν έχει βγει η τελεσίδικη απόφαση για τις δύο ξεχωριστές υποθέσεις που απασχόλησαν την ελληνική διαιτησία τους τελευταίους μήνες, αλλά η FIBA θέλησε να ενημερώσει την ΕΟΚ έχει το δικαίωμα να τους χρησιμοποιήσει.

Να θυμίσουμε πως τον Ηλία Κορομηλά τον είχε μπλέξει ένας Ουκρανός πρώην διαιτητής κατηγορώντας ουσιαστικά τον Μπόρις Ρίζικ πως τον είχε πλησιάσει εκ μέρους του Ελληνα ρέφερι κάτι το οποίο είχε αρνηθεί κατηγορηματικά.

Η υπόθεση των Κάρδαρη και Ζαχαρή είχε να κάνει με μία αναμέτρηση για το πρωτάθλημα στο Κόσοβο. Η Πρίστινα είχε καταγγείλει προσπάθεια δωροδοκίας τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα