ΑΕΚ: Ψάχνει έναν παίκτη, αλλά με... αστερίσκο

ΑΕΚ: Ψάχνει έναν παίκτη, αλλά με... αστερίσκο

Ο πάγκος της ΑΕΚ.

bet365

Η ΑΕΚ έχει ακόμη μία αλλαγή στην Stoiximan Basket League και σκοπεύει να την πραγματοποιήσει. Αναζητεί έναν «άσο» ή ένα «πεντάρι».

Η ΑΕΚ Betsson αναζητεί τον τρόπο να βελτιώσει το ρόστερ της και να «κλείσει» τις αλλαγές που δικαιούται, μέχρι το τέλος του 1ου γύρου.

Η έλευση του Ηλία Ζούρου και η αλλαγή φιλοσοφίας στην ομάδα, αναμένεται να φέρει και ενίσχυση. Αυτή τη στιγμή, η Ένωση έχει δηλωμένους στον ΕΣΑΚΕ τους Τζάστιν Τίλμαν, Τσέισον Ραντλ, Όστιν Χόλινς, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Μπράντον Νάιτ, Τζόρνταν Μόργκαν και Τζόρνταν ΜακΡέι.

Με τον Λάνγκστον Χολ να είναι εκτός του ελληνικού πρωταθλήματος, ωστόσο απέναντι στη Μούρθια (για το BCL) αγωνίστηκε.

Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, η Ένωση θα τσεκάρει την αγορά για δύο περιπτώσεις, έναν «άσο» και ένα «πεντάρι» και όταν θα βρει τους κατάλληλους, θα αποφασίσει ποια θέση θα προκριθεί. Και τότε θα γίνει και η αλλαγή στο ρόστερ.

Ωστόσο, η περίοδος είναι ιδιαίτερα δύσκολη, αφού οι περιπτώσεις που μπορούν να βοηθήσουν είτε είναι λίγες, είτε συνοδεύονται από... κουσούρια.

Όπως και να έχει, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να γίνει η αλλαγή, ακόμη και αν δεν βρεθεί νέος παίκτης.

Ο... αστερίσκος των ban

Δεν πρέπει να ξεχνάμε και την... παγίδα των ban βέβαια. Μέχρι χθες η ΑΕΚ μπορούσε να κάνει την προσθήκη της, ωστόσο μετά την επιστροφή 5 ban, θα πρέπει να προηγηθεί η ρύθμισή τους και μετά να γίνει (αν γίνει) η μεταγραφή.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα