Περιστέρι: Ψάχνει το... μπαμ με Ρούντι Γκέι

Περιστέρι: Ψάχνει το... μπαμ με Ρούντι Γκέι

Νίκος Καρφής
Περιστέρι: Ψάχνει το... μπαμ με Ρούντι Γκέι

bet365

Ο πρώην παίκτης του NBA που στα καλά του χρόνια υπήρξε ένας εξαιρετικός dunker, προτάθηκε στο Περιστέρι.

Το Περιστέρι ολοκλήρωσε μία εντυπωσιακή σεζόν όπου παρά το δύσκολο ξεκίνημα, κατάφερε στο τέλος να φτάσει μέχρι και το Final Four του Βελιγραδίου στο BCL όπου πήρε τελικά την 4η θέση της διοργάνωσης.

Η νέα σεζόν θα βρει την ομάδα των δυτικών προαστίων στην αρχή μίας νέας εποχής με τον Γιώργο Λιμνιάτη, ωστόσο υπάρχει ήδη ένα μεγάλο όνομα το οποίο έχει προταθεί στον σύλλογο. Ο λόγος για τον Ρούντι Γκέι, ο οποίος έχει μία μακρά καριέρα στο NBA.

Πέρυσι, ο 37χρονος πλέον φόργουορντ δεν κατάφερε να αγωνιστεί σε κάποια ομάδα ενώ ο ίδιος θέλει να κλείσει την καριέρα του εν δράσει και παράλληλα ψάχνει κάποιον τρόπο ώστε να επενδύσει σε ομάδα της Ευρώπης.

Τελευταία ομάδα του Ρούντι Γκέι ήταν οι Γιούτα Τζαζ όπου έπαιζε μέχρι και το 2023 ενώ έχει περάσει επίσης διαδοχικά από τους Μέμφις Γκρίζλις, τους Τορόντο Ράπτορς, τους Σακραμέντο Κινγκς, σε διάστημα 17 σεζόν στο NBA.

Στην καλύτερή του χρονιά (2014-15, Σακραμέντο Κινγκς) είχε κατά μέσο όρο από 21,1 πόντους με 5,9 ριμπάουντ και 3,7 ασίστ σε 35,4 λεπτά συμμετοχής στους συνολικά 68 αγώνες που έπαιξε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα